edededi Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 .- .-. .- -. .--- . .- --.. .- -.-. ..- ...- .. -. - . .-.. . .. -. --- .-. -.. .. -. . -.-. .- ... .- --- -... - .. .. .--. .-. --- ...- . .-. -... ..- .-.. .-.-.- . -.. .. .... -.-. ..- -. .-. - . - .-. .- .--. . -.. . .-. .- ... .- .. .... -.-. ... .- ..- -. .-.-.-Si rezolvati si cerinta .Astept PM Dificultate Scazuta Quote
virusz Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 sa mor daca imi dau zeama ce proverb vrei sa zici ... Quote
edededi Posted November 14, 2007 Author Report Posted November 14, 2007 da e codul morse dar dupa ce l-ati descifrat trebuie sa rezolvati cerinta , gata cu indicileEdit :Cei care l-au rezolvat kelevra Slick si moubik, felicitari , Cum vi s- parut? Quote
rimagheo Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 "Traduceti in ascii codul morse aici: http://www.morse.ro/ M-am strofocat vreo cateva minute dar nu am descoperit proverbul. E ceva cu "scaun'?Daca il descopar revin cu PM.[ EDIT ]Peste cateva zile doar mi-am aruncat o privire si m-am prins destul de repede. Stiti vorba aceea: "cu cat te uti mai atent cu atat nu intelegi mai nimic" Quote
edededi Posted November 16, 2007 Author Report Posted November 16, 2007 rimagheo am dat destule indicii Si AlucardHao la decriptat Quote
report Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 ARANJEAZACUVINTELEIN---.-.DINECASAOBTIIPROVE.-.-...UL.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx .. nu face tzop mai incolo de tulpina! e bine asa ?! 8) Quote
edededi Posted November 16, 2007 Author Report Posted November 16, 2007 ARANJEAZACUVINTELEIN---.-.DINECASAOBTIIPROVE.-.-...UL.EDIHCUNRTETRAPE-..ERASAIHCSAUN. nu sare departe de trunchi .... 8) GAME OVER!modifica postul ca sa se mai chinuie si altii , puteai sa-mi dai pm Quote
AlucardHao Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 edededi... vezi k ai gresit o secventa de 2 caractele... la proverb.. vine tetrapeti si ar trebui sa fie trtrapedesau trtrapeed sau oricum altcumva astfel incat in loc de T si I sa fie un D si un E.. pt ca sunt 2 de T si un I in plus..secventa ta:. -.. .. .... -.-. ..- -. .-. - . - .-. .- .--. . -.. . .-. .- ... .- .. .... -.-. ... .- ..- -. .-.-.-secventa corectata de mn. -.. .. .... -.-. ..- -. .-. - . - .-. .- .--. . -... . .-. .- ... .- .. .... -.-. ... .- ..- -. .-.-.-asta e ceea ce trebuie corectat... sau adaugate in alt loc... Quote