Reebock Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 (edited) Vand serviciu de aflare a datelor icloud, user ID, nume complet, NUMAR DE TELEFON, intrebarile secrete, adresa de email, adresa proprietarului, deci tot ce se poate afla, tot ce a completat proprietarul de drept si pe care este inregistrat contul de ICLOUD!Exemplu: Nume complet: Mircea BadeaApple ID: abcdefg@gmail.comSecure email (daca a completat): abcdefg@hotmail.comAdresa (daca a completat): Strada Mestesugarilor 202, et. 2, ap. 10, cod postal 417270, Judet Cluj, RomaniaNumar de telefon pentru zi (daca a completat): xxxxxxxxNumar de telefon pentru noapte (daca a completat): xxxxxxxxIntrebarile secrete(daca a completat):1. Unde sunt parintii tai?2. Numele primului caine?ATENTIE! Acest serviciu nu sterge ICLOUD-ul, acest serviciu NU te ajuta sa aflii PAROLA, te ajuta sa gasesti TOATE informatiile posibile ale PROPRIETARULUI DE DREPT!!! Cu putin social-engineering se pot face multe!Dureaza intre 1-5 zile.Pret: 150 RON Edited June 20, 2014 by Reebock Quote
Gio33 Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Mai multe detalii, ce tip de vuln foloseste sau ce metoda, e legit sau .. ? Quote
Reebock Posted June 20, 2014 Author Report Posted June 20, 2014 Mai multe detalii, ce tip de vuln foloseste sau ce metoda, e legit sau .. ?Nu primesc nici eu mai multe detalii decat am dat din pacate, nu stiu ce tip de vulnerabilitate foloseste sau ce metoda, nu stiu nici daca e legit, nici daca nu e, este unul dintre partenerii mei la care decodez pe baza de IMEI telefoane mobile. Quote
Gio33 Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Afla macar ce date trebuiesc furnizate pentru a afla toate cele. Mail sau ce. Quote
Reebock Posted June 20, 2014 Author Report Posted June 20, 2014 Doar IMEI-ul imi trebuie pentru a afla toate informatiile spuse mai sus de mine. Quote
ENCODED Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Afla macar ce date trebuiesc furnizate pentru a afla toate cele. Mail sau ce.Un id de YM/ICQ/Jabber ai ? Quote
Reebock Posted June 24, 2014 Author Report Posted June 24, 2014 Da, imi dai imei-ul telefonului si aflu datele. Quote
Reebock Posted July 3, 2014 Author Report Posted July 3, 2014 Este inca valabila oferta! Va rog, nu imi mai trimiteti PM cu cacaturi de genu, sa va ofer inainte email-ul si chestii dinastea, NU dau nimic inainte, decat printr-un intermediar de pe forum!!! Quote
dj_sweet Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Ma uimesc.... bah este free pe google ) + perioada de durata este de 1-5 zile si se cere autenticitatea din server apple nu este vorba de nici un vuln ci de completarea unui formular Dumnezeule mare iti este gradina si plina de prostii Quote
M4T3! Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Ma uimesc.... bah este free pe google ) + perioada de durata este de 1-5 zile si se cere autenticitatea din server apple nu este vorba de nici un vuln ci de completarea unui formular Dumnezeule mare iti este gradina si plina de prostiiDetaliaza unde e free..? Quote
QuoVadis Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Ma uimesc.... bah este free pe google ) + perioada de durata este de 1-5 zile si se cere autenticitatea din server apple nu este vorba de nici un vuln ci de completarea unui formular Dumnezeule mare iti este gradina si plina de prostiiMare e gradina si eventual te afli printre cele mai mari uscaturi. Pentru ca in multe tari sunt legi ce protejeaza datele cu caracter personal si 1) ar fi ilegal sa dea astfel de informatii oricui cere iar 2) si daca ar fi legal, nu si-ar compromite Apple utilizatorii pentru 0 beneficii. Din pacate te afli in acea plinatate de care vorbesti.. the irony, huh? Quote
Chera Posted December 9, 2015 Report Posted December 9, 2015 Salut ! Mai e valabil , si care mai e pretul ! Mersi ! Quote