Jump to content
Genius++

Help utilizare decodor UPC pe RDS

Recommended Posts

Trecem direct la subiect .

Am facut rost de un decodor de la UPC (pe care scrie : upc mediabox HD Digital video recorder) , la care eu sunt pe RDS .... cum fac sa functioneze ?.... Baiatu de la care il am si-a facut un abonament la care dupa 1 luna a plecat din tara (deci obiectu asta are o luna de cand este scos din cutie) .... pana mea l-am conectat cum era conectat la el ... mufa aia de tv in el la care din scart- la scart-ul din tv .... cand pornesc tv-u nu se intampla nimic , daca apas pe telecomanda butonu pe care scrie UPC spune ceva de nush ce cartela ... intradevad are in spatele lui o chestie gen : cip-u ala de la cartela de la telefon si e lipit de un card de plastic....

HnSunrS.jpg

5YL7M6i.jpg

pYXpAxU.jpg

JtSTd4D.jpg

AXjFpuY.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

din cate stiu eu is codate cumva decodarele astea , gen eu am in casa decodor Orange TV si DIGI , si am schimbat cartelele si pula ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

tu primesti semnal prin acele cartele, daca cartela din el este blocata degeaba ai mediabox-ul... si cand suni la UPC pentru suport ca nu iti merge un canal sau plm..ei rezolva tot live, cartela aia face toata treaba..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiecare decodor foloseste 1 sau mai multe tipuri de cartele(smart-carduri). Fiecare tip de smartcard are un anumit tip de codare si are scrise pe el niste chei de decodare. La noi, acum cativa ani se foloseau nagravision si conax(upc probabil inca foloseste conax, iar rcs inca foloseste nagravision). Daca stb-ul nu poate sa citeasca smartcard de tip conax, degeaba bagi cartela in el, mai mult, majoritatea sistemelor de genul asta au un model de subscribtii, pe baza caruia cartela primeste sau nu cheile de decriptare pentru perioada in curs. Asa ca sunt slabe sanse sa poti sa faci ceva cu echipamentul in starea actuala, daca nu este platit abonamentul. Daca vrei sa faci modare sau alte smecherii, cel mai indicat forum pe la noi este rdi-board. Iti sugerez sa iti faci cont si sa intrebi acolo/citesti acolo una-alta. Ai sa gasesti mult mai multe informatii decat ai putea gasii aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din cate stiu media box-ul/decodorul e in pereche cu smart cardul (paired) adica nu functioneaza unul fara altul chiar si in reteaua aceluiasi furnizor de servicii, probabil poate fi ocolita intr-un fel protectia dar nu m-a interesat, si daca smart cardul nu e autentificat in retea sau media box-ul nu e paired, nu pot functiona.Aceeasi chestie e si incazul modulelor CAM CI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da macar sa fac cumva sa mearga chestia cu inregistrarea canalelor (REC) .... daca nu merge nici atat , macar am un hdd de 380 moka :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...