Stefanae Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Salut,Unde as putea gasi un bun tutorial bun ptr ppd, ma refer cum sa insel lumea mai bine si eficient, cum sa intru pe piata si cum sa conving lumea pe care am atras.o. Am gasit ceva tut pe net dar vorbesc la general.. si nu prea ma ajuta. Problema este ca am trafic si toate astea dar nimeni nu merge mai departe de atat. Am fak site, channel si nu stiu ce imi lipseste sau ce am omis.. Stiu ca aceste inf sunt pretioase dar dak sunteti darnici as fii incantat sa aflu. Pot primi si pm pentru a nu spune public inf si nu irosi munca.Multumesc! Quote
rusnaki Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Salut,Unde as putea gasi un bun tutorial bun ptr ppd, ma refer cum sa insel lumea mai bine si eficient, cum sa intru pe piata si cum sa conving lumea pe care am atras.o. Am gasit ceva tut pe net dar vorbesc la general.. si nu prea ma ajuta. Problema este ca am trafic si toate astea dar nimeni nu merge mai departe de atat. Am fak site, channel si nu stiu ce imi lipseste sau ce am omis.. Stiu ca aceste inf sunt pretioase dar dak sunteti darnici as fii incantat sa aflu. Pot primi si pm pentru a nu spune public inf si nu irosi munca.Multumesc!Really? cum sa inseli lumea mai bine si eficient? Quote
Rubaka Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Cum sa inseli lumea eficient? Crezi ca asta se dezvolta pe forumul acesta? Cred ca nici nu stii ce inseamna PPD, probabil ai auzit ca se fac bani din asta si vrei sa faci si tu. Cel mai bine pentru toti ar fi sa inveti ceva constructiv, un limbaj de programare ar fi ideal, nu sa inveti "cum sa inseli lumea eficient". Quote
Stefanae Posted June 26, 2014 Author Report Posted June 26, 2014 Cum sa inseli lumea eficient? Crezi ca asta se dezvolta pe forumul acesta? Cred ca nici nu stii ce inseamna PPD, probabil ai auzit ca se fac bani din asta si vrei sa faci si tu. Cel mai bine pentru toti ar fi sa inveti ceva constructiv, un limbaj de programare ar fi ideal, nu sa inveti "cum sa inseli lumea eficient".Bun si dak invat un limbaj de programare cu ce m.ar ajuta ca unul sa completeze acel survey si apoi sa.l puna pe un download free... Si toti fraierii sa se bucure de el si eu raman cu buza umflata.. Quote
behave Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 De obicei, daca stii o meserie poti castiga bani intr-o maniera demna si pe termen lung. Quote
Rubaka Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Bun si dak invat un limbaj de programare cu ce m.ar ajuta ca unul sa completeze acel survey si apoi sa.l puna pe un download free... Si toti fraierii sa se bucure de el si eu raman cu buza umflata..Bani ai sa faci din programare, creezi programe si le vinzi. Din PTC, PPD, PPA sau alte prostii niciodata nu vei face bani, e doar ceva de moment. Eu ma refeream sa lasi prostiile de genu' si sa inveti ceva serios, ceva constructiv pentru tine, din care sa scoti bani pe viitor. Quote
Cartman. Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Inca un copil ce vrea sa ,,fure si sa insele'' da altceva nu sunteti in stare ?Cum a spus si @Rubaka apucate de programare sau orice altceva LEGAL. Quote