mrtornado Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 (edited) mrtornado@gmail.com sau onetruemasteronline@gmail.com caut gay pentru gangbang Edited July 4, 2014 by Nemessis
mrtornado Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 (edited) mrtornado@gmail.com onetruemasteronline@gmail.com Edited July 4, 2014 by Nemessis
Nemessis Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Anyway. Ai ban permanent pentru ca pocesti limba romana. Iti capeti dreptul la libera exprimare cand vei invata sa te exprimi. Eu te-am avertizat dar tu vrei in continuare sa semnalizezi. Daca iti faci alt user vei primi ban cu tot cu proxy-ul tau pentru ca te tradeaza limbajul de tigan carutas.
mrtornado Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 (edited) eu vreau doar sa ma fut in cur frate: mrtornado@gmail.com sau onetruemasteronline@gmail.com Edited July 4, 2014 by Nemessis
nedo Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Din punctul meu de vedere sunt cateva posibilitati pentru care o fata ar vrea sa se apuce de videochat:1. Are nevoie de bani atat de rau, o duce atat de prost, si ii e asa greu sa se angajeze undeva decent, incat nu are alta optiune.2. Ii place sa se joace, sau cum ar spune Neme, pur si simplu e curva3. Ii plac banii atat de mult, si nu o intereseaza cum ii obtine incat hotaraste sa faca asta, pentru ca "sunt bani rapizi si usori".In conditiile astea, tu va trebui sa te gandesti, pentru ca tu o cunosti, si sa vezi la care din aceste "situatii" se incadreaza.@ restul prea mult offtopic deci TC.
Nemessis Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Topic inchis. Posturile lui mrtornado@gmail.com vor fi editate pentru ca e un cacatel gay.