jetus Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 eu nu sunt in romania, nu stiu cati euro vin 30 lei, dar speculez o suma de nimic..pentru mine nu e nici o problema ca ma sterg la fund cu 10 / 15€ sau cat o fi ei pe an....dar altii au gandirea aiaGandirea ta e mai prosta decat "gandirea aia"Firma e destul de ok, am schimbat ns-urile de la o firma la alta, intr-un minut am putut sa intru pe noul host prin accesarea domeniului Quote
Castiel Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Am incercat acum 1 ora functioneaza !La cei ce le da fraud check faceti ticket la firma cu " De ce imi da fraud check" si va rezolva ei . Quote
nein Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Gandirea ta e mai prosta decat "gandirea aia"Firma e destul de ok, am schimbat ns-urile de la o firma la alta, intr-un minut am putut sa intru pe noul host prin accesarea domeniuluicum ai reusit sa schimbi ns-urile? Quote
jetus Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 cum ai reusit sa schimbi ns-urile?Te loghezi ->> https://www.optimalhosting.com/panel/clientarea.phpDomains ->> My Domains ->> ai undeva in dreapta la domeniul tau "Manage Domain" ->> Nameservers ->> bifezi Use custom nameservers (enter below) si gata , da-mi pm daca nu reusesti Quote
tudor13mn13 Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 MaxMind ErrorMaxMind has deemed your order to be potentially high risk and therefore it has been held for manual review. Quote
jetus Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 MaxMind ErrorMaxMind has deemed your order to be potentially high risk and therefore it has been held for manual review.Intra in suport live, zi-le problema, si-ti modifica de la fraud la paid Quote
tudor13mn13 Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 (edited) Intra in suport live, zi-le problema, si-ti modifica de la fraud la paidOk..ms .. S-ar putea sa vada la refferer rstforums.com si sa li se para dubios //Gata mersi am facut deja 2 domenii de pe 2 conturi .. In al doilea cont m-am dat drept un prieten de-al primului cont Bafta si celorlalti Edited July 11, 2014 by tudor13mn13 Quote
jetus Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Ok..ms .. S-ar putea sa vada la refferer rstforums.com si sa li se para dubios //Gata mersi am facut deja 2 domenii de pe 2 conturi .. In al doilea cont m-am dat drept un prieten de-al primului cont Bafta si celorlalti Cu ce-ai platit? Quote
tudor13mn13 Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Cu ce-ai platit?Paypal..Sunt singurul care nu-i mai merg domeniile ? nu e de la host , sincer am host free de la 000 si acolo am si un subdomeniu care merge perfect.. Quote
jetus Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Paypal..Sunt singurul care nu-i mai merg domeniile ? nu e de la host , sincer am host free de la 000 si acolo am si un subdomeniu care merge perfect..Am unul care-l folosesc, merge perfect. Quote
tudor13mn13 Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Am unul care-l folosesc, merge perfect.MDa .. de la host.. pana si hostinger se duce pe ..Stii vreun host free si bun si fara reclame ? inafara de 000webhost care ti-l inchide daca iti bagi firewall Quote
jetus Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 hosting24. com, este bun dar daca ai 100 de utilizatori intrati in acelasi timp, ti-l blocheaza 12ore Quote
soimuletzu1 Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 rog pe cineva care a mai inregistrat si mai poate face asta sa inregistreze si mie un domeniu. astept pm. mersi. Quote
GarryOne Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Sunt destul de seriosi. Eu am deschis un tichet sa-mi modifice comanda si au raspund foarte rapid. Quote
jetus Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Am luat 3 domenii fara prea mari probleme doar chestia cu fraud care am rezolvata prin suport, ieri cand am vrut sa-mi cupar alt domeniu "Return to merchant and try a different payment methodWe are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available)." astazi am reusit sa platesc am dat sa mai comandat un domeniu din nou aceasta eroare la plata. Ceva solutii? Quote
tudor13mn13 Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Am luat 3 domenii fara prea mari probleme doar chestia cu fraud care am rezolvata prin suport, ieri cand am vrut sa-mi cupar alt domeniu "Return to merchant and try a different payment methodWe are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available)." astazi am reusit sa platesc am dat sa mai comandat un domeniu din nou aceasta eroare la plata. Ceva solutii?Eroarea este de la paypal sau de la ei? Quote
jetus Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Eroare mi-o da la paypal, dar in eroare da vina pe cei de la firma de domenii Quote
blikero Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Cine ma poate ajuta si pe mine sa inregistrez un domeniu? Quote
Chowder1992 Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Am incercat sa iau si eu un domeniu si am selectat acolo paypal si imi cere sa bag datele de la card si nu am card ... ce trebuie sa fac? Quote
scaunmare Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Am incercat sa iau si eu un domeniu si am selectat acolo paypal si imi cere sa bag datele de la card si nu am card ... ce trebuie sa fac?da-mi adresa ta ca iti trimit eu sa vad daca mai pot...sa-mi scrii si cat ai nevoie pe pm 1 Quote
Xand3r Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 inca mai merge sa inregistrezi? sau e valabil doar pana pe 13 iulie? Quote
scaunmare Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 inca mai merge sa inregistrezi? sau e valabil doar pana pe 13 iulie?omule! ....Domenii free intre 7-17 iulie 2014. Quote
Xand3r Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 ma poti ajuta si pe mine sa iau un domeniu deoarece nu ma descurc... am dat sa comand 2 domenii insa pe niciunul nu l-am platit si imi apare pe pending; te rog da-mi un id de mess sa vorbim putin daca esti dispus cateva minute! te rog Quote
scaunmare Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 BAIETI E GATA OFERTA AIA...AZI SAU IERI S-A TERMINAT... Quote
Xand3r Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 nu se mai pot cumpara domenii... era pana pe 13 iulie Quote