Jump to content
sasser1990

Salutare ! :)

Recommended Posts

Posted

Salutare ma numesc Sasser si de aici m-am pierdut :"> , m-am inscris pe acest forum sa invat lucruri noi si sa descopar unele parti ale internetului mai interesante :> si ceva cuvinte mai ciudate , imi petrec foarte mult timp in fata pc-ului stand doar pe facebook si... atat :| , si m-am gandit sa ma pun sa invat unele chestii defapt nu m-am gandit mi-a intrat chestia serios in cap sa fac pe hackeru de vreo 3 luni si ceva :)) cam din lipsa de ocupatie si prea mult timp liber.

-Ce stiu eu sa fac.. stiu sa configurez un stealar(HC-Stealar , ISstealar , Pony) , keyloggere, RAT , sa creiez un index pentru deface (Degeaba ca habar n-am sa fac un deface calumea nici sa ma folosesc cum treba da vulnerabilitatea sql) cate ceva din blacktrack( ce m-am mai jucat alalt?sear? in VM).

-Ce doresc eu de la aceasta comunitate... cum am mai spus si sus sa invat lucruri noi si cu ce se mananca, si cuvinte noi <3

Multumesc !

PS: daca vedeti ceva greseli gramaticale... cred ca stiti si voi cum e :)

Sinceritatea la putere :)):P

Posted

Nici m?car stealer nu ?tii s? scrii dar s?-l mai configurezi...

Ce poate fi atât de greu s? faci o baza de date nou? ?i s? editezi un config cu host-ul,user,numele ?i parola bazei de date,sincer e foarte greu...

Un index de "difeis" nu îl po?i face dac? nu ?tii 1% HTML.

ON: Bun venit :|

Posted

Bine ai venit!

N-am idee ce ti-ai pus in cap si ce inseamna hacker mai exact pentru tine insa ceva scripting pentru inceput iar apoi programare te-ar putea ajuta sa devi 'Hacker' mai mult decat 2-3 tool-uri click style & copy paste stuff :). Bafta!

Posted

Bine ai venit! Te sfatuiesc sa citesti regulamentul, dai o "raita" prin forum, gasesti multe chestii interesante.

OFF:

Nu mai te enerva degeaba, ca oricum iti taie craca' vreun moderator de pe aici...

<ON/> Bine ai venit!

Tu nici n-ai avea dreptu sa comentezi asa ceva avand doar 3 posturi, ce stii tu despre moderatori?

Posted
Bine ai venit! Te sfatuiesc sa citesti regulamentul, dai o "raita" prin forum, gasesti multe chestii interesante.

OFF:

Tu nici n-ai avea dreptu sa comentezi asa ceva avand doar 3 posturi, ce stii tu despre moderatori?

Sunt baieti cu 2 posturi aici ce au cu 8 ani mai mult ca tine pe forum.

On:N/A

Posted
Sunt baieti cu 2 posturi aici ce au cu 8 ani mai mult ca tine pe forum.

On:N/A

E plin forumul de asemnea specimene, stau aici doar pentru link-uri:) in cazul ala, degeaba esti inregistrat!

Posted

OFF:

Dar de unde ma cunosti tu pe mine, sa comentezi?

Daca nu ar trebui sa am dreptul sa comentez, doar cu momentan 3 posturi, atunci se punea o restrictie.

Stay on-topic.