Jump to content
pito

Timisora

Recommended Posts

Ma numesc Bogdan sunt din Timisoara am 19 ani acuma dau la UVT la programare in engleza (Incerc sa trag cat mai tare ) Pot sa zic ca ma pasioneaza mai mult web design sunt incepator in php css ca si hobby pot sa zic ca pokerul este o placere pentru mine .Ma gandeam sa profit de acest prim Thread nu prin a cere ajutor ci prin a cauta un partener pentru un proiect este vorba de un mic site pentru niste Italieni maxim 1 saptamana de munca plata este undeva la 200 de euro dar proiectul poate fii si foarte scurt 1-2 zile singurele cerinte sunt ca "partenerul" sa fie din Timisoara suma oferita este pentru ajutor la proiect adica il vom face impreuna daca este cineva interesat pm .Ma bucur ca fac parte din acest grup sunt foarte multe de invatat si putin timp!

La UVT nu se fac decat trei ani pe profilul de informatica. Problema este ca, mai tarziu, nu vei putea aplica in programe internationale. Am avut colegi care au fost respinsi din cauza duratei scurte de studiu. Pot da la UPT, Automatica si calulatoare, sectia Comunicatii si tehnologia informatiei. Daca absolvi acolo, cu o medie decenta, si cu un oarecare numar de proiecte in palmarez, poti sa ai un viitor mai bun in afara. La facultate NU se face foarte multa informatica. Vei avea probabil cateva materii legate de web development de-a lungul programului insa va trebui sa te ocupi de altceva in afara de web development in cea mai mare parte a timpului.

Este clar ca stii despre ce vorbesti insa vreau sa scap pentru inceput de probe de admitere este pe baza de dosar la UPT Comunicatii?

Nu "Comunicatii si tehnologia informatiei", ci "Calculatoare si Tehnologia Informatiei".

Nu e pe baza de dosar, ci pe baza de admitere.

Media de admitere, este media de la un examen pe care il organizeaz? in curand si media de la bac. Nu mai ?in minte exact cum se calculeaz?, dar media de la bac iti creste media de admitere cu maxim 1 punct.

Daca vrei mai multe detalii ma interesez direct si iti zic.

EDIT: http://admitere-ac.ro/

https://www.facebook.com/AdmitereAC

Edited by lutulik

Daca vrei mai multe detalii ma interesez direct si iti zic.
Am vazut si mersi de sfat !Dar pentru ceea ce imi place mie si ma intereseaza sunt de parere ca UVT este mai mult decat necesar si faptul ca programul este prea scurt nu cred ca are vreo legatura cu cat de bun esti tu in ceea ce faci intradevar este o mare difernta intre UVT si UPT Dar este timp si de UPT la Master "Ganav"