Aluche Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 E pe aici vre-unu care a dat de permis in spania? Vreau sa il ibtreb cum e si daca se merita sa il dau in ro sau aici? Quote
Rtrix Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Din cate stiu eu, in Spania e vreo 800e scoala, pe cand aici e vreo 250e. Quote
stresulicy Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 in portugalia e 300 si se pare ca e mai usor un pic Quote
ZeTs Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 E mult mai usor... Costa ceva mai mult, dar il ei mult mai sigur.. Am un verisor care a dat 800 de euro si la luat in Spania.. Quote
marckyy Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 (edited) E mult mai usor... Costa ceva mai mult, dar il ei mult mai sigur.. Am un verisor care a dat 800 de euro si la luat in Spania..Salut, eu amt de permis in Spania in 2010, pe atunci am platit vreo 1500 de euro (depinde de orasul in care dai)In orasul unde am facut scoala, costa 37 euro 45 de minute de condus + 85 euro examenul + 100 inscrierea la scoala + sala tot 85....Asa era pe atunci, acum au mai scazut preturile Ai facut ceva ore de condus sau o iei de la zero ? Daca o iei de la zero ar trebui sa faci in jur de 40 de ore de condus aici, sa poti lua din prima.Depinde de instructor...sunt unii care te lasa in voia domnului, iar ei citesc ziarul. Nu iti recomand RACC (autopista autoescuela), sunt cei mai hoti.La sala, ai 30 de intrebari din care ai voie sa gresesti 3, daca gresesti 4 ai picat.Daca stii spaniola, o poti face in Spania, e mai usor si te invata bine.Daca nu stii spaniola, nu iti recomand.Odata ce ai luat sala, ai 2 ani la dispozitie sa dai orasul...dupa acest timp trebuie sa dai sala din nou.Sper ca ti-am fost de ajutor.Pagina oficiala a Dirección General de Tráfico (politiei rutiere de aici): Dirección General de Tráfico Edited July 14, 2014 by marckyy Quote