Jump to content

ZeTs

Active Members
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

About ZeTs

  • Birthday 02/16/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZeTs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. ZeTs

    Site filme

    Prea mare concurenta, tre sa dai mult cu banu daca vrei sa iesi in evidenta. Merg pe porn.
  2. Tested, fara suparare. Ma-ta te-a conceput intr-o orgie?
  3. hqq.tv nu functioneaza... Unde naiba e incarcat filmul? <iframe src="http://hqq.tv/player/embed_player.php?vid=16NYX6599N49&autoplay=no" height="450" width="720" style="z-index:2147483647;" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
  4. Popcorn time e un soft unde vezi filme si seriale. ->https://www.google.ro/search?q=popcorn+time&espv=2&biw=1280&bih=699&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=bKeyVMK7BMviau6hgUA&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1
  5. Daca il faci in genul popcorn time, ti-l cumpar sigur...
  6. Ciudat... Mie imi merge si deconectat.. Eroarea respectiva aparea si inainte dar sub alta forma... bine doar la unele filme.
  7. Utile sfaturi... Imi place ideea cu sortatu', aici ai mare dreptate. Totusi.. E greu sa faci dupa bunul tau plac, cand te gandesti, ca un site de filme depinde mai mult de rahatii rusi de la vk.com.. Ar fi fost mult mai usor cu un webhost off-shore si sa tii filmele pe propriul host. Ideea ta e buna, dar costa ceva.. Mai ales, ca acea treaba cu sortarea filmelor nu e chiar atat de usoara (cel putin pt mine, dar poate daca caut un plugin wp se rezolva) Oricum.. e foarte greu cu concurenta (vorbesc din prorpia experienta.)
  8. De ce nu o duci la un centru de adoptie din BC? Stau ca naiba in sibiu, sa mor de nu as fi luat-o.
  9. @Sir-Galahad, S-o futa nemtii pe ma-ta de orb. Vrei dovezi sa vezi ca am primit 0.1 BTC de pe acel site? Ce pula mea te tot bagi ?
  10. Om copac.. E doar un proces de verificare, ti da ei inapoi. Citeste naibii si tu inainte sa postezi.
  11. 1. Fa-ti un cont aci: https://launch.stellar.org/#/register 2. Confirma-l cu Facebuci 3. Apoi cu email 4. Trimite la numele pulacs21 sau gGfXBR4T22ZXZoUqRSBiNiWWtuFH8u5QCZ cati stellari vreti. ( de preferat 500) veti primii inapoi stellari, nu va faceti griji, e doar un pas de confirmare. 5. Fa-ti un cont pe https://justcoin.com 6. Dai la deposit si depoziteaza stellari Apoi cumperi BTC cu stellari si trimiti BTC in contul tau. PS: Cu 1.000 de stellari ajungi la 3.8 dolari (approx.)
  12. Ce panarame de oameni ... Sa-i prinzi sa le umfli mufa. Ce credeti ca o sa mai apara al 4-lea film daca nu isi scot bugetul macar ? Ai de pla lor...
  13. Cand iti deschizi serverul anunta-ma si pe mine. Ia-ti mai bine un VPS
  14. Lol... s-a prostit de tot omu'.. Ar trebuii banat pe forum permanent.. Iti repar eu omule daca doresti.. PM
  15. ZeTs

    Forums Software ?

    Ceva interesant este si asta: Forum Defapt este o retea de socializare cu un forum inclus. @-Immortal- , Vreau doar sa le testez, sa scriu un review despre ele, nu sa le folosesc ca uz zilnic.
×
×
  • Create New...