-Immortal- Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 (edited) Acum cateva zile m-am confruntat cu problema de a avea o viteza mica si foarte instabila in uTorrent, cu toate ca aveam 1 GBPS... Rasfoind pe internet, am gasit un set de modificari care mi-au facut viteza de download mai mare si stabila (RDS).Trebuie sa stiti ca viteza de download este determinata de HDD, in asa maniera incat viteza de download maxima o puteti obtine pe un SSD, avand in vedere ca unele HDD-uri (Western Digital de exemplu) au o "optiune" care limiteaza downloadul in functie de stresul la care este supus HDD-ul...Iata pasii :1. Descarcam uTorrent 2.2.1 build 25302 de aici.2. In uTorrent intram in tab-ul "Advanced". Acolo lasam toate setarile default, in afara de cele 2 :diskio.sparse_files - truenet.utp_dynamic_packet_size - false3. Tab-ul connection : 4. Tab-ul bandwidth :5. Tab-ul BitTorrent :6. Tab-ul queueing :7. Tab-ul DISK CACHE : Cu aceste setari am obtinut stabilitate si viteza, si vi le recomand si voua. Edited July 18, 2014 by -Immortal- Quote
kempactick Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Ce viteza ai obtinut? Poti face un test? Quote
-Immortal- Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 Ce viteza ai obtinut? Poti face un test?Pai... Inainte viteza imi crestea pana la maxim 36mb/s, apoi scadea treptat la 12-15mb/s si ramanea acolo...Acum descarc cu 57mb/s constant. Quote
wtf Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Grozav, insa data viitoare sa adaugi si sursa de unde ai luat informatia. Setari torrent pentru conexiune gigabit - Pagina 2 Quote
TheOne Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 Am incercat si eu dar degeaba (n-am 1 GBPS) am zis ca poate poate urc 2/3 mb/s . Tot cu 1mb/s trag ) m*%e la italieni si netu lor cu tot, platesc si 90 de euro pe 2 luni.. Quote