tw8 Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Salut! In caz ca va plictisiti, ati putea incerca acest challenge. Este format din 16 nivele, si necesita mai mult cunostinte de programare si mai putin de securitate (penultimul nivel). Dificultatea este medie (zic eu, desigur, asta dupa ce treci de primele multe nivele simple).PLAYCand il terminati, ar trebui sa va apara un ecran de genul :P.S.: Daca il terminati (si vreti), lasa-ti-va semnatura in guestbook, si mentionati ca sunteti romani ... fiti mandrii de asta . Quote
moubik Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 m-am blocat la nivelul 8. e o imagine care pare sa nu existe Quote
alien Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 si eu tot la 8 m-am blocat.edit: sunt la lvl 10 Quote
tw8 Posted December 6, 2007 Author Report Posted December 6, 2007 m-am blocat la nivelul 8. e o imagine care pare sa nu existe Incearca din nou .. e foarte simplu . Uita-te la cum arata URL-ul la nivelele de dinainte si cum arata acum...exploreaza parent directory-ul acestui nivel Quote
tw8 Posted December 6, 2007 Author Report Posted December 6, 2007 am ajuns la lvl 15:)Bravo !Apropo, o sa ai nevoie si de ceva germana la nivelul urmator (asta daca nu gasesti un transalator de la care sa intelegi) ! Quote
alien Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 de fapt sunt la lvl 14 ala .htpasswd si nu mai pot sa trec. Am vazut tip-ul ca cica nu e hidden... da tot blocat raman Quote
alien Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 nush germana. da google stie doar la final am cheatuit un pic. ETH: 2 hours (ETH= estimated time hacking) Quote
SirGod Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 io am ajuns la 8 si am blocat...apropo...la 8 chestia care apare ca e de la server nu e de la nici un server e facuta asa de ei sa ne incurce ....cred Quote
alien Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 io am ajuns la 8 si am blocat...apropo...la 8 chestia care apare ca e de la server nu e de la nici un server e facuta asa de ei sa ne incurce ....crednici mie nu mi-a placut lvl 8. Uitati-va putin la functia document.location.href=UserEingabe + ".htm"; poate va zice ceva. Quote
G3o Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 in sf!!!edit:am ajuns la 16 dar aici ............last edit:GaTa,dificultate la unele nivele dar gata!!!! Quote
ÐÒ& Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 nu am rabdare si nici timp sa joc..dar oare cate nivele sunt ca primul?))))) Quote
SirGod Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 sunt la level 9....mersi de indicatia cu parent directory:) Quote
tw8 Posted February 13, 2008 Author Report Posted February 13, 2008 Daca aveti nevoie de un tip/hint, let me know [pe PM, ca sa poata rezolva si altii] . Quote
nicu1991 Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 http://isatcis.com/schwarz.htm FINI(joc terminat acu 1 an(si era challenge-u de pe Hackthewold no offence)E foarte Cunoscut ) si nu lam terminat de unu singur credits to Black_Death , nod , si alti Quote
motanu11 Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 M-am blocat la nivelul 2 [Nu radeti dar macar e bn pentru inceput ??] Quote
Dr4k3 Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Mda mam blocat la 15..ala cu .htaccess...nuj ce sa-i fac ma doare capu deja@motanu11 nu rade nimeni dar totusi...doar uitete in sursa si incearca sa vezi ce face..nu e asa greu.. Quote
motanu11 Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Mda mam blocat la 15..ala cu .htaccess...nuj ce sa-i fac ma doare capu deja@motanu11 nu rade nimeni dar totusi...doar uitete in sursa si incearca sa vezi ce face..nu e asa greu..Ma holbez la sursa aia de ceva vreme si cred ca ar fi ceva cu " window.location=value+".htm"; " Quote
Dr4k3 Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 @motanu 11<script language="JavaScript" type="text/javascript"><!--var m1, i;m1="JavaScript";value=prompt("Please enter password!","");if (value==m1) {window.location=value+".htm";i=4;}//-->asta e ce te intereseazae f simplu:"m1="JavaScript";" "if (value==m1) {window.location=value+".htm";"deci daca "value" este "JavaScript" -> ajungi pe JavaScript.htmdeci parola e.......... Quote
motanu11 Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Deci asa era mssss ehe...acu e acusi nu imi arata decat imaginea in level 3 Quote
AhEaD Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Deci asa era mssss ehe...acu e acusi nu imi arata decat imaginea in level 3ai:<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">function pw(){ var d1, Eingabe; d1=window.document.linkColor; Eingabe=prompt ("Please enter password"); if (Eingabe==d1) { window.location.href=String.fromCharCode(65,66,67)+".htm"; } else { window.location.href="denied.htm"; } }</SCRIPT>o solutie ar fii sa salvezi pagina localsi sa inlocuiesti { window.location.href="denied.htm"; }cu:{ window.location.href=String.fromCharCode(65,66,67)+".htm"; }si sa vezi ce face sau sa folosesti http://www.killersites.com/webDesignersHandbook/ascii_page2.htmunde String.fromCharCode(65,66,67)=".htm" = ABC.htm Quote
Dr4k3 Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 sau altfel: in adress bar scrii "javascript:alert(String.fromCharCode(65,66,67));"si voila parola @ Ahead ai trecut de lvl 15?ala cu .htaccess ..mia placut ce ai lasat in guestbook ). eu nam trecut Quote