Jump to content
kznamst

Host Server Cs 1.6

Recommended Posts

Posted (edited)

@BLKoldSUN - Prea putini joaca CS:S

Inca ma mai gandesc ce sa fac, toata chestia e ca trebuie sa am si o comunitate in spate (chiar daca bag redirecte) si astia de la krond au "contract" cu indungi.ro, care sunt multi si activi (se arunca multi sa iti cumpere admin/owner etc).

Edited by kznamst
Posted

@AGSQ nu cred ca e asa de important, e europa, nu usa. Nu cred ca va fi o problema. Adica asa sper...

SI inca ceva, nu m-am decis inca. Oricum as vrea mai tarziu sa iau un vps pentru redirecte :)

Posted

Pai asta e si faza, am nevoie de dns-ul ala nume.indungi.ro(Ei au acolo la cereri subdomeni/dns "obligatoriu host la krond sau zeroping"), oricum vreau un vps. Cel mai sigur @wtf primeste un raspuns maine :)

Posted
Patetic... Mentalitate de roman.

Over and out, mie imi trimiteti PM :)

@askwrite ia sa vedem care e tigan.

Multa bafta cu vanzarea serverelor.

Posted (edited)
Cred ca nu te-ai uitat la wgeturile facute de @aelius, si el nu are internet din romania, nu cred ca poti compara RDS sau ce folosesti tu cu Telekom.

Nu voi da curs acestei comparatii tampite (in opinia mea), din simplul motiv ca nu folosesc provideri targetati pe segmentul de end-useri.

Atat de disperati sunteti dupa un client de ~ 20 euro, incat nici nu va dati seama ca scrieti niste prostii care n-au nici cea mai mica legatura una cu cealalta.

Edited by AGSQ
Posted

Recomand krond . Am avut multe servere de cs1.6 si cateva de csgo. Krond si 0ping sunt cele mai bune firme de hosting la ora actuala.sv_downloaduri de mare viteza , securitate , performanta.

Posted

exista un avantaj financiar major in cazul deschiderii unui server de cs 1.6 sau ma rog orice versiune de cs ????

Personal am vrut si eu sami deschid unu dar nu stiam la fel cu hostul...si cum spunea cineva mai sus cs:s e mult mai ok din multe puncte de vedere...

Posted

Iau maine de la Krond, trebuia sa iau zilele trecute, dar nu era verificat contul de paypal si cand le-am trimis datele mi-au zis sa-l sterg(ca era facut in 2012 si nu aveam atunci 18 ani). :)