kznamst Posted July 27, 2014 Author Report Posted July 27, 2014 (edited) @BLKoldSUN - Prea putini joaca CS:S Inca ma mai gandesc ce sa fac, toata chestia e ca trebuie sa am si o comunitate in spate (chiar daca bag redirecte) si astia de la krond au "contract" cu indungi.ro, care sunt multi si activi (se arunca multi sa iti cumpere admin/owner etc). Edited July 27, 2014 by kznamst Quote
Guest Posted July 27, 2014 Report Posted July 27, 2014 @wtf sunt in Germania daca nu gresesc.Ai luat in calcul acest aspect ? Quote
kznamst Posted July 27, 2014 Author Report Posted July 27, 2014 @AGSQ nu cred ca e asa de important, e europa, nu usa. Nu cred ca va fi o problema. Adica asa sper...SI inca ceva, nu m-am decis inca. Oricum as vrea mai tarziu sa iau un vps pentru redirecte Quote
askwrite Posted July 27, 2014 Report Posted July 27, 2014 (edited) @aelius. Hai nu fi tigan. Edited July 27, 2014 by askwrite Quote
wtf Posted July 27, 2014 Report Posted July 27, 2014 @wtf sunt in Germania daca nu gresesc.Ai luat in calcul acest aspect ?Patetic... Mentalitate de roman. Over and out, mie imi trimiteti PM Quote
kznamst Posted July 27, 2014 Author Report Posted July 27, 2014 Pai asta e si faza, am nevoie de dns-ul ala nume.indungi.ro(Ei au acolo la cereri subdomeni/dns "obligatoriu host la krond sau zeroping"), oricum vreau un vps. Cel mai sigur @wtf primeste un raspuns maine Quote
Guest Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Patetic... Mentalitate de roman. Over and out, mie imi trimiteti PM @askwrite ia sa vedem care e tigan.Multa bafta cu vanzarea serverelor. Quote
askwrite Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 @aelius, si el nu are internet din romania, nu cred ca poti compara RDS sau ce folosesti tu cu Telekom. Quote
Guest Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 (edited) Cred ca nu te-ai uitat la wgeturile facute de @aelius, si el nu are internet din romania, nu cred ca poti compara RDS sau ce folosesti tu cu Telekom.Nu voi da curs acestei comparatii tampite (in opinia mea), din simplul motiv ca nu folosesc provideri targetati pe segmentul de end-useri.Atat de disperati sunteti dupa un client de ~ 20 euro, incat nici nu va dati seama ca scrieti niste prostii care n-au nici cea mai mica legatura una cu cealalta. Edited July 28, 2014 by AGSQ Quote
KidB0y Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Recomand krond . Am avut multe servere de cs1.6 si cateva de csgo. Krond si 0ping sunt cele mai bune firme de hosting la ora actuala.sv_downloaduri de mare viteza , securitate , performanta. Quote
Shadow86 Posted July 29, 2014 Report Posted July 29, 2014 exista un avantaj financiar major in cazul deschiderii unui server de cs 1.6 sau ma rog orice versiune de cs ???? Personal am vrut si eu sami deschid unu dar nu stiam la fel cu hostul...si cum spunea cineva mai sus cs:s e mult mai ok din multe puncte de vedere... Quote
askwrite Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Si cei de la krond sunt de treaba, gasisem niste vulnerabilitati in siteul lor, si m-au recompensat cu 50 de lei. Nu este o suma foarte mare, dar macar am primit ceva. Quote
mariuss615 Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 De ce sa te complici cu un vps cand un host decent pentru cs 1.6 costa undeva la 10euro ? Chiar daca nu o sa ma crezi, apar multe probleme la servere iar rezolvarea lor nu este foarte usoara. Quote
kznamst Posted August 1, 2014 Author Report Posted August 1, 2014 Iau maine de la Krond, trebuia sa iau zilele trecute, dar nu era verificat contul de paypal si cand le-am trimis datele mi-au zis sa-l sterg(ca era facut in 2012 si nu aveam atunci 18 ani). Quote