Cril Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Cumpar like-uri reale, doar utilizatori romani(ca va mai scapa un bastinas ceva nu e problema). Pentru inceput like-urile vor fi la o poza dintr-un album(nu e nevoie sa dai like paginii, ca sa dai like pozei) - concurs. Daca-mi place ce primesc, ma intereseaza si pentru cateva pagini de facebook. Am nevoie urgent, oferta o postati aici(poate sunt si altii interesati). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
playfun Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Vand eu cu 9 euro 1k. Sunt vechi in domeniu. Fac in jur de 1- 1.5k pe zi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 (edited) Vand eu cu 9 euro 1k. Sunt vechi in domeniu. Fac in jur de 1- 1.5k pe zi..Ai PM. Daca e ce caut cumpar de la tine. E destul de rezonabil 9 EUR / 1k (daca sunt reale si nu facute cu servicii gen addmefast).//L.E. Inca valabil. Am nevoie pentru POZA dintr-un album. Pe viitor si pentru pagini. Edited August 8, 2014 by Cril Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HTBrain Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Cand vei avea nevoie pentru pagini, si nu poze, ma poti contacta.Pana atunci te sfatuiesc sa ai mare grija cu aceste like-uri la poza, eu unul ma ocup cu like-uri pentru pagini direct, asta-i simplu , aici ai nevoie doar de trafic si un script bun. Insa pentru like-uri la o poza, nu prea vad alte solutii in afara de site-uri gen addmefast.Iti urez bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted August 11, 2014 Author Report Share Posted August 11, 2014 Cand vei avea nevoie pentru pagini, si nu poze, ma poti contacta.Pana atunci te sfatuiesc sa ai mare grija cu aceste like-uri la poza, eu unul ma ocup cu like-uri pentru pagini direct, asta-i simplu , aici ai nevoie doar de trafic si un script bun. Insa pentru like-uri la o poza, nu prea vad alte solutii in afara de site-uri gen addmefast.Iti urez bafta.Am cumparat de la @playfun pentru pagini. Serviciul a fost ok(am primit ce mi s-a promis). Oricum poti sa-ti lasi pretul aici, poate mai cauta si altcineva si vrea sa verifice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
playfun Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 9EURO - 1K , 97% ROMANI, 1-1,5k pe zi pot oferi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinunderline Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 9EURO - 1K , 97% ROMANI, 1-1,5k pe zi pot oferi.mai vinzi likeuri la pagina? daca vinzi te rog sa imi dai un pm cu ceva date de contact vreau sa cumpar 10k likeuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villas4 Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 play fun, mai e valabil serviciul tau? daca da, "like-urile" respective le poti "arunca" direct la oricare poza din profil ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted November 22, 2014 Author Report Share Posted November 22, 2014 UPDATESe pare ca @playfun nu mai vinde like-uri. Astept o noua oferta (accept doar like-uri romanesti, pentru pagini de facebook). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirosima Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Sunt interesat si eu de likeuri la o pagina. Numai din romania si reale, fara booti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...