CobrA Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Mi-am cumparat recent un w810 (cam o luna) si as vrea sa ii fac update la soft. Mai are cineva un tel la fel si a facut update? ca imi e cam "frica" sa ii fac update...se poate intampla ceva...?.... Si nu stiu daca pierd garantia daca ii fac update ca am 2 ani....Am intrebat la firma de unde l-am luat si mi-au zis ca nu stiu.... Quote
OrIaX Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 nope .. eu am facut.. e destul de simplu...camera se vede mai bine...e ok..garantia nu ai de ce sa o pierzinu potzi sa il "arzi" daca nu merge "reset to factory settings" si gata Quote
MostWanteD Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 garantia se pierde daca faci flashu acasa... Quote
CobrA Posted December 17, 2007 Author Report Posted December 17, 2007 Pai se pierde sau nu??? vreau sa fac update acasa....in caz ca se strica ceva si mai pot da reset to factory settings cred ca nu o sa isi dea seama aia....l-as face si la un service autorizat dar nu stiu cat ma costa...... Quote
hellhacker2 Posted December 17, 2007 Report Posted December 17, 2007 uita-te aici http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/updateservice/w810i?cc=ro&lc=ronu ii usor ii f usor P.S.ca sa nu mai fac un post aiureascuza-ma ca iti zic dar esti culmea ce se poate intampla.....nimic....si daca pica(nu prea are cum) incerci sa scoti bateria si o bagi inapoi....asta ar trebui sa "uite" ce ai facut tu(asa cred )L.E:din cate am citit pe net daca faci tu (cica) se anuleaza garantia......cum adica nici nu stiai ca ai ultima versiune de soft Quote
CobrA Posted December 18, 2007 Author Report Posted December 18, 2007 da ms pt nimic....ce am intrebat eu ce raspunzi tu....stiu si eu sa fac update dar eu am intrebat de riscurile care pot aparea....LE: Am dat sa faca update si cu stupoare vad ca deja aveam ultimul soft Cred ca mi l-au bagat aia cand mi-au adus telu Quote