Jump to content
CobrA

SE W810

Recommended Posts

Posted

Mi-am cumparat recent un w810 (cam o luna) si as vrea sa ii fac update la soft.

Mai are cineva un tel la fel si a facut update? ca imi e cam "frica" sa ii fac update...se poate intampla ceva...?.... Si nu stiu daca pierd garantia daca ii fac update ca am 2 ani....Am intrebat la firma de unde l-am luat si mi-au zis ca nu stiu....

:(

Posted

nope ..

eu am facut.. e destul de simplu...

camera se vede mai bine...

e ok..

garantia nu ai de ce sa o pierzi

nu potzi sa il "arzi" daca nu merge "reset to factory settings" si gata ;)

Posted

Pai se pierde sau nu??? vreau sa fac update acasa....in caz ca se strica ceva si mai pot da reset to factory settings cred ca nu o sa isi dea seama aia....l-as face si la un service autorizat dar nu stiu cat ma costa...:D...

Posted

uita-te aici http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/updateservice/w810i?cc=ro&lc=ro

nu ii usor ii f usor :lol:

P.S.ca sa nu mai fac un post aiurea

scuza-ma ca iti zic dar esti culmea ce se poate intampla.....nimic....si daca pica(nu prea are cum) incerci sa scoti bateria si o bagi inapoi....asta ar trebui sa "uite" ce ai facut tu(asa cred :P)

L.E:din cate am citit pe net daca faci tu (cica) se anuleaza garantia......cum adica nici nu stiai ca ai ultima versiune de soft :lol::lol::lol:

Posted

da ms pt nimic....ce am intrebat eu ce raspunzi tu....stiu si eu sa fac update dar eu am intrebat de riscurile care pot aparea....

LE: Am dat sa faca update si cu stupoare vad ca deja aveam ultimul soft :)) Cred ca mi l-au bagat aia cand mi-au adus telu =))