patronul79 Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Buna ziua noapte sau intre......sunt nou....pe acest site si cum spune si titlul bingo bash facebook,de la o vreme ne omoara cu survey cum pot trece peste aceste neajunsuri?cei care joaca se lovesc de: da like , share and claim si UPS survey ...cei in cauza spun ca e moca free dar nu e asa e survey ...am incercat si cu alt ip sua olanda etc..si nimic,poate voi aveti o idee...astept raspunsurile voastre va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosketar. Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Nu ai avut bunul simt sa citesti regulamentul ,si doresti sa te ajute lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patronul79 Posted August 15, 2014 Author Report Share Posted August 15, 2014 Nu ai avut bunul simt sa citesti regulamentul ,si doresti sa te ajute lumea.Daca greseam eram de acord....daca erai baiat finut dadeai un pm si cine vrea sa-mi dea ban nu ma supar Link to comment Share on other sites More sharing options...
wapmaster13 Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 nu stiu ce sa zic!! Incearca sa instalezi adblock si firebug,daca nu blocheaza adblockul acele suveryuri,dai inspect element cu firebug la acel survey si pur si simplu ,sterge-l !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Survey-urile dupa parerea mea ( si a mai multor persoane dupa cum am vazut pe aici ) este ca , aceea porcarie este doar sa-ti ia bani , si in schimb vei primi nimic , de cele mai multe ori chestiile cu survey and shits sunt fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Closed.Trashed. Link to comment Share on other sites More sharing options...