alinpetre Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Cum ma sa veniti sa recomandati addmefast , ba voi v-ati dilit la cap de tot , nu mai aveti toate tiglele pe casa ? CUM VREODATA SA RECOMANZI ADDMEFAST PENTRU ASA CEVA , bine ca nu ati spus hitleap .. uni dintre voi ar trebui sa se apuce de ping pong sa renunte la pc Quote
carter2408 Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 @alinpetreEste bun si trafic fake daca sti cum functioneaza seo . Asta nu inseamna ca recomand sa aduci trafic fake pe site-ul tau . Quote
lurodnoC Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 (edited) A gasit cineva ceva? Am nevoie de trafic pentru chaturbate, pentru un model. Eu am gasit chaturbate top bot, un program de pe www.unuro.com dar e cu plata. Are cineva de aici in versiunea nulled ? Multumesc anticipat. Edited August 15, 2020 by lurodnoC Quote
archerise Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 pai si vrei trafic moka sau cum? nu prea ma prind cum functioneaza unuro, in sensul ca nu inteleg ce facilitati ofera serviciile lor. 1000 de instante deschise cu fata si spam pe chat? ai nevoie de trafic doar ca sa iti dea boost in primele pagini sau sa intre in room cu fata? anyway, oricare ar fi, moka nu gasesti. mi se pare fail sa dai un boost dar sa ai 0 revenue. mai bine o boostezi organic si aduci labari din diferite surse, basca, macar ai sansa ca 1 din 10 sa o bage in privat. Quote
Kev Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 dude, am fost sa dau un interviu la un post TV, cand am vazut ce mizerii fac, am vomitat pe tastatura ON: SEO pe nisa respectiva PS: chiar daca e din 14 T/C Quote