ICEBREAKER101010 Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Salutare, Mai jos aveti un link cu foarte multe calti din diverse domenii.Cele mai multe sunt din IT si Telecom.Sunt in format pdf, mobi, epub, xml.Hostul respectiv ofera 1 zi premium trial.Sper sa va fie utile si sa aveti lectura placuta.http://ulrocket.com/sitemap.txtHave Funk! 1 Quote
ZoneSpeed Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 o colectie in romana cu carti asemanatoare stie cineva? de preferat only pdf..ty Quote
ICEBREAKER101010 Posted August 19, 2014 Author Report Posted August 19, 2014 o colectie in romana cu carti asemanatoare stie cineva? de preferat only pdf..tyHai sa iti zic o chestie.Daca vrei carti de IT sau telecom in romana, mai bine te lasi de domeniile astea.Crede-ma ca mai rau iti fac cartile in romana.Cel mai bine e sa inveti in engleza.Cu ocazia asta poti invata termeni tehnici si o sa iti fie mai usor cand mergi la vreun interviu. Quote
ZoneSpeed Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 depinde..eu stiu sa port o discutie in engleza / vorbesc destul de ok...dar nu imi place sa citesc o carte in engleza. Quote
ICEBREAKER101010 Posted August 20, 2014 Author Report Posted August 20, 2014 depinde..eu stiu sa port o discutie in engleza / vorbesc destul de ok...dar nu imi place sa citesc o carte in engleza.Nu am zis ca nu cunosti engleza.Doar ca telecomul si IT-ul il poti invata numai din cartile de specialitate scrise in limba engleza.Romanii pocesc traducerea.Iar echipamentele cisco de exemplu au CLI-ul in engleza.Nicidecum in romana.Asa si alte echipamente de retelistica.Sau programele pe care poate ai vrea sa le faci, tot in egleza le faci.Ca ai tu bucuria sa scrii vreo chestie mai aparte in romana, asta e altceva.Dar toate functiile in programare sunt scrise in engleza.Nu cred ca "do loop execution" sau "printf" le zici "executa-mi o bucla", respectiv "printeaza-mi rezultatul". Cartile tehnice scrise in romana sunt facute pentru a putea intelege mai usor domeniul respectiv dar crede-ma ca mai mult te baga in ceata.In fine, fiecare cu ce-i place. ) Quote