Jump to content

ZoneSpeed

Active Members
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

About ZoneSpeed

  • Birthday 10/18/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZoneSpeed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. eu am Nokia XL si sunt foarte multumit, prietena are Nokia X si la fel, e rezistent (mi-a cazut de 15-20 ori si nu are o zgarietura), plus de asta nu am problema cu navigatul etc (ma refer ca se misca super repede cu 8-9 aplicatii pentru divertisment / socializare instalate + firewall / antivirus si ce mai e pentru anti interceptare alea alea) Nokia XL e 590 lei iar Nokia X e 419 (daca le iei de la emag resigilate prinzi un Nokia X si in 300 lei si XL in 400 si ceva) si e Nokia ... nu orice cacat de allview.
  2. nu e nimic ilegal stai chill, dau cui vrea de aici acces in baza de date sa vada si in ftp, e doar un site pe care se gasesc informatii despre droguri / satanism spiritual, iar arestarea mea nu are treaba, mi-am dat seama ca am gresit si asa mai departe, oricum un am fost eu de vina ce m-au influentat altii "coaie esti prost daca nu ceri nimic", eu ca prostu' m-am luat dupa ei (nu zic ca nu am vina, fapta e a mea am facut-o asta e), dar nu exagera asa...inca o data va rog sa faceti ceva, cer redeschiderea topicului nu sanctiunarea lui TheTime. @TheTime NU E RECLAMA LA SITE DE SECURITATE, AI INTRAT MACAR PE EL? E UN INDEX MODIFICAT CU BACKLINK-URI CATRE UN SITE, AM SCRIS IN TOPIC CE ERA PE EL PANA PRIN MAI.
  3. da-i pm lui tex (aelius) si poate te ajuta.
  4. https://rstforums.com/forum/88904-forum-de-hacking.rst - mi-a inchis topicul degeaba acel @TheTime, sunt un user ce a postat in sectiunea corespunzatoare ca vinde un domeniu + backup.
  5. Vand domeniu l http://www.rsproejct.org (inregistrat la namecheap.com) (acum pe el sunt link-uri catre un site de al meu, pana acum cateva zile datorita acelor backlink-uri eram pe primele pozitii la multe cuvinte cheie gen informatii droguri, satanism, satanism spiritual, proiectii astrale dar mi-am luat penalizare pentru continut copy/paste) in fine, domeniul expira pe 21 septembrie adica aproximativ o luna, era un forum de securitate/hacking, are campanii SEO cumparate de aproximativ 1000$, intrecuse si rst la cuvinte cheie gen forum de hacking / forum de hackeri / comunitate hacking / programe hack / tutoriale hack etc era pe prima pozitie. am tot pierdut backup-uri etc / am fost arestat in mai si am pierdut o mare parte din baza de date etc, erau aproximativ 10.000 membrii, eu am backup cu 3000 membrii + majoritatea posturilor (facut inainte sa iau decizia de a-l inchide definitiv in luna iunie, dupa ce am fost eliberat bla bla) backup-ul il dau cu tot cu domeniu si certificat SSL valabil inca cateva luni In ultimele saptamani avea aproximativ 1100+ vizitatori / zi doar din Google / Facebook. Domeniul vine cu ultimul back-up inainte sa fie inchis definitiv, pagina de Facebook (are acum 800 like-uri + canalul de YouTube) Ca sa-l prelungiti costa doar 8 euro / an. negociem pretul pe PM, nu va imaginati ca vreau foarte mult..negociem...sau schimburi..cine este interesat sa-mi lase mesaj aici sau pe privat sau la ID-ul valiumalert (Yahoo!Messenger). *va rog nu-mi mai inchideti/spamati topicul, respecta regulamentul deci nu inteleg de ce topicul celalalt a fost inchis, sunt un utilizator care intra pe site-ul rstforums.com ce posteaza in categoria market si respecta regulamentul.
  6. SRI? niste tarani comunisti si needucati..vorbesc din propria experienta si un politist de la politia locala e mai destept ca un SRIst. mai sunt si exceptii na.
  7. Breacker ti-am raportat postul, tu nu ai nici o idee cum era ca ai venit tarziu in echipa de administrare, nu mai faceti offtopic va rog si lasati-mi topicul in pace. edit: stiu ca facusem un video de prezentare si se vedea clar 5000+ membrii, dar din cauza unor ipocriti (lipitori) a trebuit sa o luam de N ori de la cap, o sa-l caut.
  8. Vand domeniu Romanian Security Project RSP (inregistrat la namecheap.com) (acum pe el sunt link-uri catre un site de al meu, pana acum cateva zile datorita acelor backlink-uri eram pe primele pozitii la multe cuvinte cheie gen informatii droguri, satanism, satanism spiritual, proiectii astrale dar mi-am luat penalizare pentru continut copy/paste) in fine, domeniul expira pe 21 septembrie adica aproximativ o luna, era un forum de securitate/hacking, are campanii SEO cumparate de aproximativ 1000$, intrecuse si rst la cuvinte cheie gen forum de hacking / forum de hackeri / comunitate hacking / programe hack / tutoriale hack etc era pe prima pozitie. am tot pierdut backup-uri etc / am fost arestat in mai si am pierdut o mare parte din baza de date etc, erau aproximativ 10.000 membrii, eu am backup cu 3000 membrii + majoritatea posturilor (facut inainte sa iau decizia de a-l inchide definitiv in luna iunie, dupa ce am fost eliberat bla bla) backup-ul il dau cu tot cu domeniu si certificat SSL valabil inca cateva luni In ultimele saptamani avea aproximativ 1100+ vizitatori / zi doar din Google / Facebook. ca sa-l prelungiti costa doar 8 euro / an negociem pretul pe PM, nu va imaginati ca vreau foarte mult..negociem...sau schimburi..cine este interesat sa-mi lase mesaj aici sau pe privat sau la ID-ul valiumalert (Yahoo!Messenger)
  9. ce-i care ma-u ajutat si pe mine te ajuta si pe tine. pleaca ba in **** mea
  10. nu mai postati cacaturi
  11. depinde..eu stiu sa port o discutie in engleza / vorbesc destul de ok...dar nu imi place sa citesc o carte in engleza.
  12. o colectie in romana cu carti asemanatoare stie cineva? de preferat only pdf..ty
  13. mersi..stiu ca era o oferta sau ceva cod recent pe digitalocean pentru vps gratis primele doua luni..mai stie cineva cum era..?
×
×
  • Create New...