Jump to content

ZoneSpeed

Active Members
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ZoneSpeed

  1. eu am Nokia XL si sunt foarte multumit, prietena are Nokia X si la fel, e rezistent (mi-a cazut de 15-20 ori si nu are o zgarietura), plus de asta nu am problema cu navigatul etc (ma refer ca se misca super repede cu 8-9 aplicatii pentru divertisment / socializare instalate + firewall / antivirus si ce mai e pentru anti interceptare alea alea) Nokia XL e 590 lei iar Nokia X e 419 (daca le iei de la emag resigilate prinzi un Nokia X si in 300 lei si XL in 400 si ceva) si e Nokia ... nu orice cacat de allview.
  2. nu e nimic ilegal stai chill, dau cui vrea de aici acces in baza de date sa vada si in ftp, e doar un site pe care se gasesc informatii despre droguri / satanism spiritual, iar arestarea mea nu are treaba, mi-am dat seama ca am gresit si asa mai departe, oricum un am fost eu de vina ce m-au influentat altii "coaie esti prost daca nu ceri nimic", eu ca prostu' m-am luat dupa ei (nu zic ca nu am vina, fapta e a mea am facut-o asta e), dar nu exagera asa...inca o data va rog sa faceti ceva, cer redeschiderea topicului nu sanctiunarea lui TheTime. @TheTime NU E RECLAMA LA SITE DE SECURITATE, AI INTRAT MACAR PE EL? E UN INDEX MODIFICAT CU BACKLINK-URI CATRE UN SITE, AM SCRIS IN TOPIC CE ERA PE EL PANA PRIN MAI.
  3. da-i pm lui tex (aelius) si poate te ajuta.
  4. https://rstforums.com/forum/88904-forum-de-hacking.rst - mi-a inchis topicul degeaba acel @TheTime, sunt un user ce a postat in sectiunea corespunzatoare ca vinde un domeniu + backup.
  5. Vand domeniu l http://www.rsproejct.org (inregistrat la namecheap.com) (acum pe el sunt link-uri catre un site de al meu, pana acum cateva zile datorita acelor backlink-uri eram pe primele pozitii la multe cuvinte cheie gen informatii droguri, satanism, satanism spiritual, proiectii astrale dar mi-am luat penalizare pentru continut copy/paste) in fine, domeniul expira pe 21 septembrie adica aproximativ o luna, era un forum de securitate/hacking, are campanii SEO cumparate de aproximativ 1000$, intrecuse si rst la cuvinte cheie gen forum de hacking / forum de hackeri / comunitate hacking / programe hack / tutoriale hack etc era pe prima pozitie. am tot pierdut backup-uri etc / am fost arestat in mai si am pierdut o mare parte din baza de date etc, erau aproximativ 10.000 membrii, eu am backup cu 3000 membrii + majoritatea posturilor (facut inainte sa iau decizia de a-l inchide definitiv in luna iunie, dupa ce am fost eliberat bla bla) backup-ul il dau cu tot cu domeniu si certificat SSL valabil inca cateva luni In ultimele saptamani avea aproximativ 1100+ vizitatori / zi doar din Google / Facebook. Domeniul vine cu ultimul back-up inainte sa fie inchis definitiv, pagina de Facebook (are acum 800 like-uri + canalul de YouTube) Ca sa-l prelungiti costa doar 8 euro / an. negociem pretul pe PM, nu va imaginati ca vreau foarte mult..negociem...sau schimburi..cine este interesat sa-mi lase mesaj aici sau pe privat sau la ID-ul valiumalert (Yahoo!Messenger). *va rog nu-mi mai inchideti/spamati topicul, respecta regulamentul deci nu inteleg de ce topicul celalalt a fost inchis, sunt un utilizator care intra pe site-ul rstforums.com ce posteaza in categoria market si respecta regulamentul.
  6. SRI? niste tarani comunisti si needucati..vorbesc din propria experienta si un politist de la politia locala e mai destept ca un SRIst. mai sunt si exceptii na.
  7. Breacker ti-am raportat postul, tu nu ai nici o idee cum era ca ai venit tarziu in echipa de administrare, nu mai faceti offtopic va rog si lasati-mi topicul in pace. edit: stiu ca facusem un video de prezentare si se vedea clar 5000+ membrii, dar din cauza unor ipocriti (lipitori) a trebuit sa o luam de N ori de la cap, o sa-l caut.
  8. Vand domeniu Romanian Security Project RSP (inregistrat la namecheap.com) (acum pe el sunt link-uri catre un site de al meu, pana acum cateva zile datorita acelor backlink-uri eram pe primele pozitii la multe cuvinte cheie gen informatii droguri, satanism, satanism spiritual, proiectii astrale dar mi-am luat penalizare pentru continut copy/paste) in fine, domeniul expira pe 21 septembrie adica aproximativ o luna, era un forum de securitate/hacking, are campanii SEO cumparate de aproximativ 1000$, intrecuse si rst la cuvinte cheie gen forum de hacking / forum de hackeri / comunitate hacking / programe hack / tutoriale hack etc era pe prima pozitie. am tot pierdut backup-uri etc / am fost arestat in mai si am pierdut o mare parte din baza de date etc, erau aproximativ 10.000 membrii, eu am backup cu 3000 membrii + majoritatea posturilor (facut inainte sa iau decizia de a-l inchide definitiv in luna iunie, dupa ce am fost eliberat bla bla) backup-ul il dau cu tot cu domeniu si certificat SSL valabil inca cateva luni In ultimele saptamani avea aproximativ 1100+ vizitatori / zi doar din Google / Facebook. ca sa-l prelungiti costa doar 8 euro / an negociem pretul pe PM, nu va imaginati ca vreau foarte mult..negociem...sau schimburi..cine este interesat sa-mi lase mesaj aici sau pe privat sau la ID-ul valiumalert (Yahoo!Messenger)
  9. ce-i care ma-u ajutat si pe mine te ajuta si pe tine. pleaca ba in **** mea
  10. nu mai postati cacaturi
  11. depinde..eu stiu sa port o discutie in engleza / vorbesc destul de ok...dar nu imi place sa citesc o carte in engleza.
  12. o colectie in romana cu carti asemanatoare stie cineva? de preferat only pdf..ty
  13. mersi..stiu ca era o oferta sau ceva cod recent pe digitalocean pentru vps gratis primele doua luni..mai stie cineva cum era..?
  14. ok, am sters acum partea cu vizualizari youtube. preturi modificate
  15. mersi oricum daca ai creste la 256 ai avea mai multa promovare/utilizatori
  16. ZoneSpeed

    cpanel

    da-mi pm daca vrei.
  17. Vand like-uri Facebook la cele mai mici preturi sau cum sa cresti profitul afacerii tale cu o investitie minima. Metoda: detin mai multe site-uri, cand un vizitator intra pe site si este conectat in contul de Facebook da like automat paginii de Facebook. like-urile ajung in maxim 5 zile in functie de numarul de like-uri. 20.000 like-uri Facebook worldwide - 200 lei 10.000 like-uri Facebook worldwide - 120 lei 10.000 like-uri Facebook Romania - 200 lei 5000 like-uri Facebook Romania - 120 lei
  18. nu am Italia ci Romania..pretul e in topic..
  19. tu oferi pe 10.000 cat am cerut eu pe 5000 200 lei = 10.000 daca esti interesat PM.
  20. Realizez website-uri la preturi accesibile. (site-uri de prezentare, site-uri pentru firme, forum-uri, diverse, blog-uri, magazine online si altele) Contact prin mesaj privat sau la email ionutstefan34@gmail.com cunosc php, html, css si am experienta in lucrul cu platformele in genul wordpress, phpbb, joomla, php fusion, php nuke si in personalizarea acestora.
  21. Vand like-uri reale facebook din Romania sau alte tari, acestea ajung intr-o saptamana (doar pentru PAGINI) 10.000 like-uri worldwide - 120 lei 5000 like-uri Romania - 120 lei MESAJ PRIVAT
  22. Am un Nokia XL si vreau sa-l folosesc ca, camera de supraveghere cateva saptamani ce aplicatie ok stiti..?
  23. cunoasteti nu cunoaste-ti. on: ai pm
×
×
  • Create New...