Nytro Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 As avea si eu nevoie de putin ajutor : Cum se trimit fisiere prin winsock ?Ex : Deschid for binary si il trimit pana ajung la eof :Const yony = 8000 ' O folosesc pentru a trimite cate 8000 bytesPrivate Sub Command1_Click()Open "C:\YServer.txt" For Binary As #1 ' De exempluWhile Not EOF(1)Data = Input(yony, #1) ' Si trimit data ( cate 8000 bytes ), din fisier , pana se termina fisierul ...Winsock1SendData "File|" + DataWendEnd SubNu mai stiu cum sa scriu fisierul primit Winsock_DataArivall( ByVal ...Dim dataDim NData()Winsock1.GetData dataNData = Split(data, "|") ' Impart in vector ce am primit : NData(0) = File , iar NData(1) va fi "data" trimis din serverCum il scriu ?Open "C:\x.txt" For Binary As #1While Not EOF(1)Print #1, NData(1) 'Scriem "data" din server intr-un fisier de la noi ...WendClose #1 ??????????????????????Nu mi-a mers nici cu WriteAltceva : pentru FileListBox , ListBox , DirBox , cum vad ce "are" in calculator ? Daca trimit handlerul ( hwnd ) oare o merge ? Sau cum vad fisierele din calculator ?Astept raspuns , multumesc Quote
vladiii Posted December 19, 2007 Report Posted December 19, 2007 De ce vrei sa deschizi/sa scrii in fisier binar ? Cand poti folosi foarte simplu Open "blabla" for Input as #1 si Open "blabla" for Output as #2. In fine, userul nostru, stapanul nostru.Private Sub Command1_Click()Dim x As Integerx = FreeFileOpen "C:\a.txt" For Binary Access Read As #xDo While Not EOF(x)Input #x, yonyLoopClose #xOpen "C:\b.txt" For Binary Access Write As #2Put #2, , yonyClose #2End SubSucces ! Quote
Nytro Posted December 20, 2007 Author Report Posted December 20, 2007 Nu a mers , am incercat in o gramada de feluri , am incercat sa mut un exe, ba imi cria un fisier de 0 bytes , ba imi scria mult prea greu , ba imi scria mai mult decat fisierul , scria si nu e oprea ... si mi se bloca Visual Basic ... de fiecare data ... imi poti face un exemplu de mutare al unui fiier asa te rog ? Quote
andrewboy Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 filecopy app.path & "\" & app.exename & ".exe","C:\" & app.exename & ".exe"sau o alta metoda ... scrie un fisier bat care sa copie un fisier...si apoi sa se auto stearga:D Quote
Nytro Posted December 20, 2007 Author Report Posted December 20, 2007 Dim a a = FreeFileFileCopy "C:\x.exe", aFileCopy a, "C:\y.exe"Copiaza x.exe in y.exe , merge am incercat dar nu poti trimite a , prin winsock , eu aia vreauM-am mai gandit putin : trimit data din server pana la end of file , iar cand ajunge la EOF , trimit un string "end" de exemplu . Si in client , scriu in fisier pana primec stringul "end" . Mai trimit din server i numele fisierului Mai trebuie sa incerc Quote
ÐÒ& Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 daca fisierl se termina nu ti mai trebe nici un stringpur si simplu primesti datele le scrii undeva..primesti scrii primesti scrii.Vladii trebe binar pt ca nu lucram cu ASCII sau utf-8 Quote
LeOCruX Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 si eu lucrez la un trojan si am gasit asta cred ca stii ca nu trebuie sa dai copy/paste ... mai trbuie modificat ( de ex. sa nu mai arate in textbox datele ... nu cred ca te intereseaza ) Quote
ÐÒ& Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 da de ce n are voie sa copieze...ca doar e al lui???+ ca ala de acolo nu suporta decat 2 conexiuni.. Quote
Nytro Posted December 28, 2007 Author Report Posted December 28, 2007 Cred ca merg fisierele trimise si folosind Input/Output , dar cred ca decat cele text , exe , poze ... cred ca pot fi trimise numai binar . Pot fi trimise si Input/Output , dar nu cred ca vor merge ...Eu voiam sa trimit un string cand se termina fiieru ca sa stiu cand sa opresc scrierea : Ex. While NData(2) <> "EOF" , ceva de genu , si If NData(2) = "EOF" Then Close #15 . In fine , gasesc eu o solutie , dar am alte treburi acum , trebuie sa termin ocx-ul , multumec pentru ajutor Quote