Jump to content
Nytro

Trojan VB6

Recommended Posts

Posted

As avea si eu nevoie de putin ajutor :

Cum se trimit fisiere prin winsock ?

Ex : Deschid for binary si il trimit pana ajung la eof :

Const yony = 8000 ' O folosesc pentru a trimite cate 8000 bytes

Private Sub Command1_Click()

Open "C:\YServer.txt" For Binary As #1 ' De exemplu

While Not EOF(1)

Data = Input(yony, #1) ' Si trimit data ( cate 8000 bytes ), din fisier , pana se termina fisierul ...

Winsock1SendData "File|" + Data

Wend

End Sub

Nu mai stiu cum sa scriu fisierul primit

Winsock_DataArivall( ByVal ...

Dim data

Dim NData()

Winsock1.GetData data

NData = Split(data, "|") ' Impart in vector ce am primit : NData(0) = File , iar NData(1) va fi "data" trimis din server

Cum il scriu ?

Open "C:\x.txt" For Binary As #1

While Not EOF(1)

Print #1, NData(1) 'Scriem "data" din server intr-un fisier de la noi ...

Wend

Close #1

??????????????????????

Nu mi-a mers nici cu Write

Altceva : pentru FileListBox , ListBox , DirBox , cum vad ce "are" in calculator ? Daca trimit handlerul ( hwnd ) oare o merge ? Sau cum vad fisierele din calculator ?

Astept raspuns , multumesc

Posted

De ce vrei sa deschizi/sa scrii in fisier binar ? Cand poti folosi foarte simplu Open "blabla" for Input as #1 si Open "blabla" for Output as #2. In fine, userul nostru, stapanul nostru.

Private Sub Command1_Click()

Dim x As Integer
x = FreeFile

Open "C:\a.txt" For Binary Access Read As #x
Do While Not EOF(x)
Input #x, yony
Loop
Close #x

Open "C:\b.txt" For Binary Access Write As #2
Put #2, , yony
Close #2

End Sub

Succes !

Posted

Nu a mers , am incercat in o gramada de feluri , am incercat sa mut un exe, ba imi cria un fisier de 0 bytes , ba imi scria mult prea greu , ba imi scria mai mult decat fisierul , scria si nu e oprea ... si mi se bloca Visual Basic ... de fiecare data ... imi poti face un exemplu de mutare al unui fiier asa te rog ?

Posted

Dim a

a = FreeFile

FileCopy "C:\x.exe", a

FileCopy a, "C:\y.exe"

Copiaza x.exe in y.exe , merge am incercat dar nu poti trimite a , prin winsock , eu aia vreau

M-am mai gandit putin : trimit data din server pana la end of file , iar cand ajunge la EOF , trimit un string "end" de exemplu . Si in client , scriu in fisier pana primec stringul "end" . Mai trimit din server i numele fisierului :)

Mai trebuie sa incerc :)

Posted

Cred ca merg fisierele trimise si folosind Input/Output , dar cred ca decat cele text , exe , poze ... cred ca pot fi trimise numai binar . Pot fi trimise si Input/Output , dar nu cred ca vor merge ...

Eu voiam sa trimit un string cand se termina fiieru ca sa stiu cand sa opresc scrierea : Ex. While NData(2) <> "EOF" , ceva de genu , si If NData(2) = "EOF" Then Close #15 . In fine , gasesc eu o solutie :) , dar am alte treburi acum , trebuie sa termin ocx-ul , multumec pentru ajutor :)