Jump to content
kw3rln

Poza meeting

Recommended Posts

Posted

Da ..am fost pana la bucuresti asa de plictiseala sa-i mai vad pe baieti [2 zile in total] .. m-am intalnit cu flama,nemessis,bebexar, konkhra,moubik, spiry, encoded .. !

Am tot discutat chestii neinteresante..si interesante... flama desigur interesat numai de curul meu.. am fost la o sala de net [am jucat pt prima data dota(bleah)]... cam atat...am dormit la bebexar[mersi bebexar pt gazda] ...

Cel mai mult mi-a parut rau ca nu mai vrea , cred, viitoarea sotie a lui flama sa ne primeasca la nunta ! [ FLAMA,ratatu, DESIGUR CA VROIA ]! faza a fost ca ne-a prins in bucatarie pe noi, flama,kw3 si moubik tragand niste iarba [ms moubik] si aia cred ca a convins-o sa nu ne mai cheme la nunta ... pacat.. mare chef ratat

a da.. am tras o mica poza inainte sa ma urc in tren

rsttttj3.png

Posted
ce ma va e rusine de fetele voastre de poponari?

flama e genul de om care at cand umbla pe drum sa strige lumea dupa el FLAMAAAAAAAAAAa

// flama here

sa ridice mana cine a inteles ce a vrut ratatul sa spuna

Guest Nemessis
Posted

Deci sa inteleg ca ale mele junghiuri de incaltari au ajuns sa fie cunoscute :))

Guest Nemessis
Posted

Kwe a uitat sa va zica un singur lucru. Bebexar l-a ANALizat profund in timpul gazduirii ;)