deluxe69 Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 kw3 cel mai mic si dolofan da' mintea lui de diavol salbatic ii pune tocuri si'l pune la cura. I'M NOT A FAN, THIS IS THE TRUE Quote
phreak Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 kw3 cel mai mic si dolofan da' mintea lui de diavol salbatic ii pune tocuri si'l pune la cura. I'M NOT A FAN, THIS IS THE TRUE true = adevarat (adjectiv,adverb)truth = adevar (substantiv) Quote
alcol Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Da` dintre toti nu ai luat niciunu sticlele ma Neme cand o sa mori o sa-ti dau hainele/adidasii si tot ce-ai avut toata viata le pun in vitrina si scriu "Cele mai cunoscute haine/adidasi.. ai hackerilor romani" :wink: Quote
das392 Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Fani care iti doresc moarte si vor sa te dezbrace..nu e de bine Quote
dabesteva Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 zbengu e ratatN-ai ce zice pe forum?? Quote
zbeng Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 zbengu e ratatN-ai ce zice pe forum??probabil zbengu e ratatsi tu vrei sa dormi la margine sa simti ceva dur in O Quote
bebexar Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 zbengu e ratatN-ai ce zice pe forum??nai treaba in alta parte ? tu din ce gaura ai mai iesit ? Quote
nicu1991 Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 moubik here: te rog nu mai face faze dastea stii ca prima oara iertok don't worry (ive got no suggar) Quote
loki Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Baieti, am gasit asta pe situl eFBiaI-ului, mi se pare ca au facut rost de poza originala sau prin software hi tech au eliminat patratele din poza:(PS plictiseala mare la servici si un monitor cam chior) Quote
nicu1991 Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 holly napolitana lokipaki mia citit gandurile totusi se putea si mai bine lokipaki dai un search pe google si ai gasesti pe toti (pastilatu are profil de hi sictir si owneru e cel mai cunoscut de catre lume . sa traesti. Quote
loki Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 holly napolitana lokipaki mia citit gandurile totusi se putea si mai bine lokipaki dai un search pe google si ai gasesti pe toti (pastilatu are profil de hi sictir si owneru e cel mai cunoscut de catre lume . sa traesti.Aa nuuu ca nu caut identitati. Mie mi-a placut poza de aici. (bine mi-am mai iesit din mana si lucrez cam superficial in ultima vreme) Quote
CrazyNET Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 pastilatu mi se pare ca e emo emo dar cam chel.... encoded e magician Quote
nicu1991 Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 emo dar cam chel.... encoded e magician neme seamana cu kenny iar moubik sa pãtat... pe tricoulong live rst Quote
Guest Kenpachi Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 pe flama si pe neme nu ii gasiti pe gugle :twisted: Quote
nicu1991 Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 yep dealerul (man nu uita sa aduci joint-urile pentru urmatoarea reuniune sau ce-a mai ramas) :wink:p.s.: nu ii Flama=Kenpachi?Salut I am Zaraki also known as Flama aka BanKai aka SharinGod Quote
loki Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 emo dar cam chel.... encoded e magician neme seamana cu kenny iar moubik sa pãtat... pe tricoulong live rst ma scuzati dar am vazut ca Agent Smith nu seamana cu el insusi in toate pozele (apropo FLAMA-m-a ucis gluga ta vreo juma de ora nu stiu de ce dar cred ca de aia, am vazut mai tarziu, am cam dat-o in bara la montaj. Scuuzee!) p.s.: nu ii Flama Kenpachi?Pai prin eliminare... iese Quote
Pastilatu' Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 auzi la ei ...EMO ...futuvan gura de hotzi !! adica eu va dau din cafeaua mea ...va omenesc si voi ma faceti emo ... nu bah baieti ...nu sunt emo Quote
~Xenoger Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 auzi la ei ...EMO ...futuvan gura de hotzi !! adica eu va dau din cafeaua mea ...va omenesc si voi ma faceti emo ... nu bah baieti ...nu sunt emo inca nu ai ajuns la un psiholog ?e pe pula mea nu esti.ai dat`o ca mierla Baieti' date=' am gasit astaOare cine ii mai mic si mai mic decat pula de limbric ?Ati ghicit , e in centru. Quote