Jump to content
Begedeu

Ajutor Passwords

Recommended Posts

Posted
Salut , sa zicem ca am un shell intr-un site pe platforma phpbb3 , am si acces mysql cum scot parolele tuturor userilor de pe forum ?

Multumesc , raman dator :)

Nu poti.

phpBB foloseste MD5 ca si algoritm de criptare a string-urilor din campul "password".

Dat fiind faptul ca MD5 este unidirectional, nu prea ai cum.

Guest PoorStudentPleaseDonate
Posted

Pui un backdoor la login.

Posted
pai E PRAFF , daca vrei iti dau eu un shell bun dar cemi dai pe el?

Pe langa ca esti necultivat, in loc sa ajuti omul, tu ceri bani pe shell. Penibil.

ON :

Incearca sa decriptezi parolele cu hashcat si daca ai noroc le aflii, in rest nu prea ai ce face.

Posted
am zis ca cemi da PE EL un fel ca un exchange , nu ca am cerut bani morti mati de orb nu mai comenta aiurea ca un copil copacc

Asa, si ce ai dorii tu la exchange-ul tau, domnule ?

Mai usor cu limbajul ca eu ti-am zis politicos.

Posted
Asa, si ce ai dorii tu la exchange-ul tau, domnule ?

Mai usor cu limbajul ca eu ti-am zis politicos.

Si sa faci pe cineva necultivat crezi ca nu e o jignire ? stai usor la locul tau Calduros ca eu raspund cu aceeasi moneda la fiecare NU TE INTERESEAZA , eu vorbesc cu el nu tu....... Doar nu vrei sa postez toata conversatia cu el pe rst cu exchangeul?

Posted

Daca esti cu adevarat necultivat, nu e jignire :).

Oricum, folosesti tastatura aia ca un copil de 12 ani, ceea, cel mai probabil esti.

I`m out, nu ma mai chinui sa-ti citesc cacaturile pe care le scrii.

Posted
Daca esti cu adevarat necultivat, nu e jignire :).

Oricum, folosesti tastatura aia ca un copil de 12 ani, ceea, cel mai probabil esti.

I`m out, nu ma mai chinui sa-ti citesc cacaturile pe care le scrii.

saracu de tine te-ai suparat? Soimare asta lavista baby esti PRAFF miam dat seama de cand ai dat primul reply la postul meu

• Downvote 1
Posted
pai E PRAFF , daca vrei iti dau eu un shell bun dar cemi dai pe el?

Iti da o carte de gramatica.

Posted
mda poorstud sa sti ca am destule acasa si de sinonime,paronime ,etc.... asa ca Jet de pe calea mea

"Limbajul tinere! N-am cersit laptopuri pe acelasi trotuar!"

(last reply)

Posted
ar fi frumos daca @Maximus ar inchide threadul pentru ca sa numai se ia alti prosti dupa mine ca niste cioroi care se baga in seama cu JE

Omule, esti prea prost pentru forumul asta.

Posted
Omule, esti prea prost pentru forumul asta.

uite pe soimaru care trage cu ochiu ...ce ai scris tu mai devreme?

"I`m out, nu ma mai chinui sa-ti citesc cacaturile pe care le scrii."

BRE eu vad ca citesti ce scriu eu si mai si comentezi ca un gigel cu "Esti prea prost pentru acest forum"Demonstreaza<si acum zic eu: din contra eu sunt mai destept decat tine si mata aia cu pizda uscata .Bully Jet ca te raschetez

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...