AMD Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Vreau sa ma apuc sa il citesc pe Platon. Stie cineva o carte tiparita sau EPUB unde se gasesc toate dialogurile lui? Vreau o carte unde sa fie doar dialogurile, fara alte explicatii de la autorul cartii sau asa ceva. Quote
nedo Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 aici ar trebui sa fie cam toate lucrarile lui ~ 3500 pagini. Din ce am vazut sunt si dialogurile. Spor la citit. Quote
AMD Posted September 3, 2014 Author Report Posted September 3, 2014 Le vreau in limba romana, daca se poate. Quote
nedo Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Nu exista intr-o singura carte. Va trebuie sa le cauti singur pe fiecare in parte.Aici ai lista cu textele/titlurile ce fac parte din aceasta "categorie"Aici ai prima discutie - Apararea lui Socrate - ce pare a fi completa. Le poti cauta dupa numele lucrarii urmat de pdf, eu asa am gasit-o pe asta in vreo 5 minute. Quote
FreddieTux Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 Evobook (cele gratuite incep de la al treilea rand)Gasit cu google: http://bookspot.ro/file.axd?file=2011%2F10%2FPlaton+-+Banchetul+Dialoguri-04.pdfIn mare parte trebuie sa te uiti pe Wiki si pe urma sa cauti titlul pe google. Quote
nedo Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 @FreddieTux pentru evobook are nevoie sa faca o comanda pentru o carte(platita) pentru a putea descarca cartile gratuite, am testat deja. Quote