Aerosol Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aBQWRVQ_460sa_v1.gif)) Asta sparge pentagon-ul Cam scurt mesajul si oricum site-urile de genul politiaromana.ro si alte deastea sunt 0 cand vine vorba de securitate, nu se ocupade ele... Quote
Sphere Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Nu are ma nimeni nimic cu politia dar cand vezi cu cata disperare vor tot felul de noi atributii si finantari intr-o tara in care oameni sunt omorati pe strada de caini maidanezi atunci parca ridici o spranceana la lista lor de prioritati. Eu ii doresc generalului ala retard de la SRI care vorbea despre regulile de circulatie pe autostrada virtuala sa nu i se intample lu nevasta-sa sau fi-sa vreo talharie sau viol ca poate ar realiza si el cam cum sunt compuse prioritatile intr-o tara in care, dupa ce au protejat securitatea economica pana nu mai exista economia au trecut la cea cibernetica. Saracia s-ar putea sa vreeze virusi mai distructivi decat aia informatici. Si nu mi s-a parut prin decembrie 89 ca securitatea ar fi fost vreo viteaza. Quote
leaklife Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Eu nici in ziua de azi nu ii inteleg pe cei care se semneaza cu "Anonymous Romania". Penibil, ca si deface-ul. Quote
Aerosol Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Sphere frumos comm in loc sa faci post hunting ii dai dedeai like + rep la om... Quote
Mrcucubaux Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 )) Asta sparge pentagon-ul Cam scurt mesajul si oricum site-urile de genul politiaromana.ro si alte deastea sunt 0 cand vine vorba de securitate, nu se ocupade ele...Daca era lung ii durea capu' de la atata citit. Quote
Guest Kronzy Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Nici nu e deface (a postat o stirea ca doar a luat acces la panel , si poti doar posta , sterge , edita) ! Quote
Gotyc Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Capcana pentru prosti e aia.... anumit lasa gaura pe site sa intre peste tine in casa...altceva nu vad:)) Quote