georgik Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Buna seara,in cazul in care am un telefon si IMEI-ul este in lista de blacklist,telefonul fiind android,ce se intampla,pot schimba IMEI-ul,ce se intampla defapt daca este pe lista neagra.Multumesc Quote
viox Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 nu cred ca se poate schimba IMEI-ul telefonului... Quote
robyyxx2 Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Daca ai telefonul in blacklist inseamna ca telefonul este fura/pierdut iar proprietarul a adaugat IMEI-ul telefonlui in blacklist sa se stie ca e furat/pierdut dar asta nu iti afecteaza telefonul. Poti face o reclamatie pe site-ul unde este blacklisted si sa vorbesti cu ei sa il scoata. IMEI-ul se poate schimba daca ai telefonul rootat, cea mai simpla metoda este sa iti rootezi telefonul si stergi din / folderul efs si o sa ai un imei default. Ai grija sa iti faci backup la folder in caz ca ai nevoie de el Quote
georgik Posted September 20, 2014 Author Report Posted September 20, 2014 Nu prea ma pricep foarte bine in aceste lucruri , deci in definitiv imei-ul nu se schimba , si in cazul in care il rootez,ce inseamna asta ce face acest lucru , pot sa folosesc acelasi functii zic eu semnalul si toate cele sa functioneze ? adica sa nu aiba nici o problema sa fie functionabil Quote
Sir-Galahad Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Citeste pe indelete.Android root - ce înseamn?, cum se face, avantaje ?i dezavantaje Quote