CrisTany Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Ce parere aveti despre acest CMS ? L-ati folosit ? Este cautat pe piata ? Quote
GarryOne Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Am fost la evenimentul asta si a fost o prezentare despre acest CMS. Prezentarea a fost mai mult a publicitate, decat a prezentare, zicea ca va avea loc si o conferinta cu membri din strainatate, despre acest CMS, in curand. Personal, nu am folosit acest CMS. Stiu ca e enterprise (adica cu plata). Speaker-ul spunea ca acest CMS e predestinat proiectelor complexe, adica nu e recmoandat proiectelor simple/foarte mici.Mai nou, am vazut si ceva anunturi cu joburi pe acest CMS. Quote
Nytro Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 E ok. Au echipa interna de security care rezolva problemele si nu apar publice. E sigur si stabil. Quote
gogusan Posted September 27, 2014 Report Posted September 27, 2014 Ce parere aveti despre acest CMS ? L-ati folosit ? Este cautat pe piata ?uite aici un site facut pe typo3: http://www.gandul.info/- cum zicea si Garry, pentru site-uri complexe. Quote