gogusan Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 la ce topicuri si comentarii cocalaresti am citit in ultima vreme pe forum eram sigur ca ati ajuns si aici...invazia continua
QUADMACHINE Posted October 2, 2014 Report Posted October 2, 2014 @gogusan "Vorbeste ciob de oala sparta", gandeste-te ca si tu erai la fel.Nu poti sa imi spui ca erai un mic genius, un fiu de einstein si puneai intrebari inteligente.Asta este ofensa adusa tuturor utilizatorilor, probabil tu crezi ca te deosebesti de ei ca deschizi topicuri inteligente si astea probabil dupa ce nu mai umblai pe IRC.Recunosc ca si eu eram tantalau la inceput si nu prea stiam sa folosesc un forum, nu eram in stare nici sa dau un reply cum trebuie.Astea se invata cu timpul si nu iti da tie nimeni dreptul sa ii faci prosti, bulangii s.a.m.d deoarece nu esti cu nimic mai deosebit fata de ei, dar daca tu consideri ca esti un mic einstein si ei prosti dai dovada de cocalarism("Eu sunt numbar uan" cum zic manelarii.cocalarii).Poate ca esti utilizator vechi(veteran), dar nu trata utilizatorii asa chiar daca sunt cum sunt.Si pe mine ma deranjeaza faptul ca sunt atat de idioti incat nu stiu sa dea un search, dar nu le spun asta pastrez pentru mine astfel de ganduri.
Aripipevant Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 la ce topicuri si comentarii cocalaresti am citit in ultima vreme pe forum eram sigur ca ati ajuns si aici...invazia continuaTu e?ti ?la de-a inventat gaura în macaroan? m?? Fiecare face ce vrea, plm ...