Guest Nemessis Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Am facut o mica modificare la anumite rubrici pentru a nu mai permite vizualizarea acestora fara a fi logati. Rubricile sunt urmatoarele:1. Exploituri si POCs2. XSS (cross site scripting)3. Programe H4ckSchimbarea aceasta era necesara din moment ce multi se folosesc de informatiile de pe forum fara a se inregistra macar iar noi dorim sa ne crestem numarul utilizatorilor inregistrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkyndy Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Acum e decizia stuff-ului acestui forum, dar parerea mea este ca mai multi utilizatori nu ajuta cu nimic, stiu din experieta pe care am avut-o cu un forum, s-a pus inregistrare pe anumite categorii si un user inregistrat bineinteles ca avea si dreptul de post... s-au adunat mai multi useri, dar nivelul forumului a scazut ... dupa cum am vazut si pe aici niste topicuri de genu "in ce programez", "ce folosesc sa programez", "cum sparg site-ul lu x-ulescu ca m-am supi pe el". Aceasta e parerea mea, mai bine mai putini useri, decat multi si prosti. O alternativa ar fi sa lasi drept de read, fara post/reply Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 asta nu e o problema oricum cred ca mai jos de atat nu poate sa scada nivelul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ras Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 sau mai puteati sa lasati sa vada toate sectiunile si topicurile si sa nu poata vedea link-ul de download. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusz Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 A Fuckin' Admin ps: imi placea aseara cum suna (alea is faine ..care trebuie sa ai nu stiu cate posturi sa poti intra)scz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebexar Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 asta nu e o problema oricum cred ca mai jos de atat nu poate sa scada nivelul sall petre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 cine-i omu asta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Sunt de-acord cu tine Neme,dar cum multi vizitatorii copiaza tutoriale/programe si altele,cred ca pt. vizitatori ar trebuii sa fie vizibile doar sectiunile ">>Anunturi importante<<" si ">>General<<"Iar daca vor copia un tutorial(de exemplu)si nu vor lasa semnatura intacta(by X) sa fie sanctionati pe conturile de pe RST astept parerea ta sau a celor din Staff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Sunt de-acord cu tine Neme,dar cum multi vizitatorii copiaza tutoriale/programe si altele,cred ca pt. vizitatori ar trebuii sa fie vizibile doar sectiunile ">>Anunturi importante<<" si ">>General<<"Iar daca vor copia un tutorial(de exemplu)si nu vor lasa semnatura intacta(by X) sa fie sanctionati pe conturile de pe RST astept parerea ta sau a celor din Staff Chestia asta se aplica de foarte mult timp pe RST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Pitbull- Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Dar de ce nu se ascund toate rubricile ..... sa nu vada vizitatoru absolut nimic .... Daca e doritor de cunoastere si aude de RST atunci cu siguranta se va inregistra pe forum.Ne jucam .. ba e aici ba nu e aici ... sa vada doar useri acestui forum rubricile ....P.S ( Glumesc ca iar sar uni oameni cu gura pe mine )TOT ce se intanpla pe forum e vina lui ```Omu care arde in Flacari ```Te simiti Zaraki Kenpachi ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash85 Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 A Fuckin' Admin ps: imi placea aseara cum suna (alea is faine ..care trebuie sa ai nu stiu cate posturi sa poti intra)sczhai ma nene ca sunt unii idioti care posteaza doar pentru a face +1 post la numar...sa fim seriosinu stiu la ce ajuta asa de mult sa fie multi utilizatori, cum sunt eu pe click-net pot sa dau un reconnect si am alt ip, adrese de mail le faci instant = as putea sa fac un milion de userivizitatorii ar trebui sa vada doar unele forumuri...gen tutoriale, programare, off-topic...oricum sa fie putine ca sa il indemne sa isi faca cont pe forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh123 Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 e bun update-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 e bun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
decode Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ideea este buna dar as vrea sa va contrazic putin, deoarece si voi cand aveti urgent nevoie de ceva dati un google, normal ,si in graba asta gasiti ce va trebuie pe un anumit site, dar.... SURPRIZA!!! "please register to accesss database"si iti bagi p.... in tot si uiti ce trebuia sa faci ca de te incurci type in the code u see or , ur mother first f*c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabesteva Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 e bine asa,vom avea mai multi care sa ni se alature Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FurNisip Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 daca s-ar ascunde toate posturile cei ce cauta informatii vitale in graba nu s-ar mai obosi sa stea sa se inregistreze si vor merge in alta parte...cel mai bine sa nu poata accesa linkurile...ca na...daca ii arde asa rau pana la urma stau si isi fac un amarat de cont...resprect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...