segio.tri43 Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 mia zis ca are un script . iam trimis 65$ btc..dupa a dato in cafele ,mai asteapta ca til dau, ca til fac , ca til reper etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
segio.tri43 Posted October 19, 2014 Author Report Share Posted October 19, 2014 id mess : janem_rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
io.kent Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Sa fi sanatos Baiete, nu este treaba noastra, ca tu nu sti sa faci un targ cu cineva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
segio.tri43 Posted October 19, 2014 Author Report Share Posted October 19, 2014 sunt sanatos ..eu am postat pt a vedea si alti ce intetii are useru filatdegarda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 @segio.tri43 si ce pula mea are legatura rahatu' vostru cu " Free stuff " ?postai la offtopic si gata...ON:// tranzactia a avut loc prin intermediul forumului? daca nu bafta ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadxenon Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 @segio.tri43 si ce pula mea are legatura rahatu' vostru cu " Free stuff " ?postai la offtopic si gata...ON:// tranzactia a avut loc prin intermediul forumului? daca nu bafta ta Ba, dar tu ai de comentat la fiecare post ? De cand pula mea faci tu reguli pe forum ? Ieri ai vazut ca a mai facut unul un post cu un tepar si un moderator a banat respectivul tepar? Acu de ce pula mea comentezi tu peste tot ?Faci cate 20 posturi pe zi , toate aratandu-ti nemultumirile. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filatdegarda Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Am uitat. Intru imediat sa discutam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Ba, dar tu ai de comentat la fiecare post ? De cand pula mea faci tu reguli pe forum ? Ieri ai vazut ca a mai facut unul un post cu un tepar si un moderator a banat respectivul tepar? Acu de ce pula mea comentezi tu peste tot ?Faci cate 20 posturi pe zi , toate aratandu-ti nemultumirile.Go to drunk you're home ai buton de log out! foloseste-l cu incredere @quadxenon atata timp cat afacerea nu a fost facuta pe rst, ne doare in pula!si citeste dracu' regulamentul, vreau si eu un cont de brazzers hai sa postez la "Anunturi importante si regulile forumului" ca asa sunt eu "smqu3r" comenteaza doar cand ai ceva inteligent de spus!Hai gata cu offtopic-ul, cu ocazia asta ti-ai mai adaugat un post, bravo!pastreaza-ti prostia doar pentru tine, nu te mai lauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 1. Am mutat topicul unde trebuie.2. @restul in astfel de cazuri, chiar credeti ca e cazul luati parte la discutie?3. Tranzactia s-a efectuat prin intermediul forumului(ai luat legatura cu el/a luat legatura cu tine prin forum)?Astetam un reply de la segio.tri43 cu confirmarea sau infirmarea rezolvarii problemei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
segio.tri43 Posted February 23, 2015 Author Report Share Posted February 23, 2015 nu sa rezolvat ..am dat uitarii..sry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...