Jump to content

filatdegarda

Active Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by filatdegarda

  1. Reebock, esti ungur. Argumentul tau e invalid.
  2. Mie mi-a dat 50MB si 50 min. Mersi oricum.
  3. Ok, hai sa o luam asa, vad ca au inteles multi ca ti-am zis-o in nume de rau. 1. Blogger, Facebook si YouTube au platforme folositoare pentru incepatori, in toate limbile posibile. Si pe Google se gasesc baze de date solide pentru tot ce ai nevoie sa afli in legatura cu ele. 2. Alea sunt luate de pe Internet, apasat Text Tool si scris. Atat. 3. Hai sa zicem, poate gasesti ceva ce nu e pe TPB, FL sau alte trackere cunoscute. 4. Ce scripturi? Nu cred ca stii sa instalezi orice script. 5. Cu spaniola e ok, daca stii sa scrii corect d.p.d.v. gramatic. Engleza basic nu te ajuta prea mult sa castigi bani. 6. Hurr durr, batem din palme si rezolvam ORICE problema. Don't think so. Nu zic, ca la 1$ nu e ok, dar in afacerea asta nu castiga nimeni. Tu iti irosesti timpul degeaba, pe care l-ai putea folosi sa te dezvolti intr-un anumit domeniu, iar lumea plateste pentru chestii care se gasesc pe Google, nu ca ar fi problema ta. Din toate alea, te specalizezi pe una si incepi sa te vinzi la un pret real: 1. Blogger nu merita. Incepi sa inveti programare web si creezi aplicatii Facebook. E cel mai ok. 2. Inveti editare adevarata, se gasesc cursuri pe Google prea multe. 3. Nu o sa faci bani din asta. 4. Inveti programare web. 5. Aici cu spaniola poti sa faci ceva, daca te axezi pe asta si colaborezi cu o firma serioasa. 6. Nu exista solutii la orice problema. Bafta.
  4. Pai e treaba noastra, ca daca il cumpara cineva si dupa ii bat baietii la usa lu @jsprq, ramane si cumparatorul si fara laptop si fara bani. Si pana cand se ajunge la proces sa il despagubeasca...Trece cam un an.
  5. Si din ce motiv, ma rog, nu ti-l accepta? . In afara daca e stricat sau daca stii ca o sa ii dea banii inapoi detinatorului de card, nu tie. Si culmea, asa primesti tu laptopuri, pe banda rulanta?
  6. @aelius: L-ar putea returna pentru suma integrala.
  7. https://www.facebook.com/video.php?v=309468765920655&set=vb.100005726010935&type=3&theater . . .
  8. Conform conditiilor de retur eMAG:
  9. De la tine, de la mine si alte 20 milioane de romani.
  10. Reckon te-ai intors, saraciii-o.
  11. Link: BitGame | Social gaming platform with bitcoin integration and gift card prizes from top shops. Introduceti e-mail si o sa primiti 50$. Daca ii dublati va puteti lua gift cards de ei.
  12. filatdegarda

    Log-uri

    @devilox - inca sunt conturi bune prin alea, trebuia sa le zici parola? daca sunt idioti lasa-i sa nu aiba nimic. daca considera autorul topicului ca vrea sa le dea 90% din parola le-o dadea.
  13. Nu asculta de sfaturile de pe SEOPedia. Just do not. In rest mi se par site-uri ok.
  14. Am uitat. Intru imediat sa discutam.
  15. @hitlerr: Trimite SMS cu textul PROST la 6843 pentru parola.

  16. filatdegarda

    Log-uri

    V-a dat deja un hint, se subintelege de acolo care e raspunsul. Cu mentiunea ca ar fi trebuit sa il faci la singular, @D3v1lz, eu incercasem de mult la singular cum reiese din intrebare si nu a mers si mi-a luat ceva timp sa ma gandesc sa folosesc forma de plural. Oricum, simplu.
  17. 1. Make betting topic on forum with odds. 2. Bet that Gecko will be banned @ x20. 3. Ban Gecko. 4. ??? 5. Profit!! @aelius Te-am depistat ).
×
×
  • Create New...