Guest Nemessis Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Cine le face "bucurii" celor de pe http://www.hellboundhackers.org are vip 1 an. Quote
xZu Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 lolCe draq toti ii ataca Eu il tot "testez" pe Mr_Chesse de 3 luni si nimic...Doar cei foarte buni vor reusiedit: dar daca vreti va pun toate parolele care le gasesc cu user cu tot acum imi dau seama ce prost am fost ca am pus pe forum database al lor oricum l-am sters Sper sa reusesc...daca nu pun parolele care le gasesc...sper ca e bine si asa...doar cine nu vrea vip Quote
Nabukadnezar Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 xZu am mai postat si-n threadul "alo" dupa care ti-ai editat mesajulchiar ca ai hackuit hbh si le-ai luat baza de date?sigur nu copiasei fisierul de aici? dr.eeevil.googlepages.com/hbhdaca tu i-ai hackuit mai merge bugul?daca mai merge care-i hash-ul de la userul Nabukadnezar?daca nu mai merge care fusese bugul? :wink: Quote
xZu Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 xZu am mai postat si-n threadul "alo" dupa care ti-ai editat mesajulchiar ca ai hackuit hbh si le-ai luat baza de date?sigur nu copiasei fisierul de aici? dr.eeevil.googlepages.com/hbhdaca tu i-ai hackuit mai merge bugul?daca mai merge care-i hash-ul de la userul Nabukadnezar?daca nu mai merge care fusese bugul? :wink:nu "hackuit" nimic Nu am luat database de acolo...chiar is uimit ca s-a pus asa ceva pe public---am hasurile de la toti adminii si moderatorii dar majoritatea si-au schimbat parolele si la ceilalti nu reusesc sa aflu parola---Sper sa reuseasca cineva Quote
BlaCkIcE Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 da am si eu o intrebare ... de ce cand ma loghez pe forum transmite si date paypal ? ce inseamna asta ? Quote
shmeq Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 lol acum am vazut si eu...chiar penal Quote
BlaCkIcE Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 poate sa imi zica cineva daca mi-a cauzat ceva contului paypal al meu ... ? M-am si logat pe Browser ... si o ramas si cookey activ .. oare e posibil ceva nasol sau nu .. ? Quote
AhEaD Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 da am si eu o intrebare ... de ce cand ma loghez pe forum transmite si date paypal ? ce inseamna asta ?https://www.paypal.com/en_US/i/btn/x-click-but04.gifasta iti downloadeaza de pe paypal Quote
sysAdmin Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 poate sa imi zica cineva daca mi-a cauzat ceva contului paypal al meu ... ? M-am si logat pe Browser ... si o ramas si cookey activ .. oare e posibil ceva nasol sau nu .. ?Da , ti-a facut cashout la cont iar maine vine NASA la tine sa te ridice datorita gradului impresionant de inteligenta pe care il detii.Ba nenea tu apuca-te dreacu` si invata ce e ala FTP ) ca il lasi pe flama cu paru` alb. Quote