Rickets Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 @Rickets faza cu ban-ul nu donezi pentru a fi cineva (daca ai gresit e normal sa ,,platesti"), donezi pentru a ajuta forumul,din moment ce tu vi pe RST doar cand ai probleme ( aici e o generalizare) si vrei sa primesti ajutor dar nu contribui cu nimic la comunitate...Donatiile se fac doar la ADMINISTRATORI nu la Moderatori, si daca e sa doneze cinevadoneaza pentru a ajuta forumul.Donezi la administratori si te baneaza moderatorii, sau tot ei, administratorii...De ce ai ajuta pe cineva care "ti-o da"...Nu am nimic cu banurile pe merit, esti prost, suferi, dar in ultima vreme s-a luat ban numai pentru ca asa a vrut muschiul lui X...Nu se merita... Ah si te rog, sa nu ma mai bagi in seama de acum in colo, mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganav Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Nu se merita sa donezi pe RST, ca nu stii cui donezi...Te mai trezesti si luat la pula dupa ce ii donezi unuia de pe aici... La fel si pentru site, nu merita sa donezi, ca daca nu ii esti simpatic unui moderator alfa de pe aici, te trezesti si cu ban si luat la carici si cu banii dati. Intr-un cuvant nu se merita sa donezi aici, si in general nu se merita, daca vrei sa faci donatii mergi la o casa de copii sau de batrani abandonati/cu handicap, etc.Daca te uiti, frumos, in DEX vei vedea ca a dona inseamna a oferi o suma de bani, un bun sau un serviciu fara obligatia de a primi altul in schimb. "Simpatia" la care te referi consta in contributiile aduse forum-ului. Mult offtopic, cum este si post-ul la care raspund, nu aduce "simpatie" din partea comunitatii. Permite-mi sa-ti corectez post-ul. Fraza: La fel si pentru site, nu merita sa donezi, ca daca nu ii esti simpatic unui moderator alfa de pe aici, te trezesti si cu ban si luat la carici si cu banii dati.trebuie reformulata astfel:Dupa parerea mea, la fel si pentru site, nu merita sa donezi, ca daca nu ii esti simpatic unui moderator alfa de pe aici, te trezesti si cu ban si luat la carici si cu banii dati.Comunitatea are reguli bine stabilite. In cazul in care doresti sa participi este recomandat sa le iei in considerare, altminteri vei fii sanctionat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mundy. Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Ar fi buna o asemenea categorie, ajuti si tu cu 1-2 euro sau mai mult ca forumul sa se mentina asa cum e acum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidelu47 Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Uite de asta Nitro nu face o asemenea categorie .Dupa or sa apara tot felul de oameni care o sa spuna ,,ma da ce ma sanctionezi asa dur,vezi ca am donat pe forum,sunteti nerecunoscatori" .Se lasa conducerea pagubasa ,daca vreti sa donati o faceti fara sa asteptati nimic in schimb,din respect pentru acest forum.Nu cred ca se va face o astfel de categorie,cine doreste sa doneze ia legatura cu Administratori si va putea dona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpimp Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Cel mai simplu e sa dea PM la un administrator, nu e nevoie de categorie ca cel care doneazasa se poata lauda " vedeti ba eu am ajutat forumul"Donezi pentru forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarlCasper Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Hai ca v-ati cacat in ea de idee la sfarsit chiar parea interesanta. Aveam si eu fel si fel de componente pc/laptop pe care as fi vrut sa le donez dar m-am sucit. Mai bine repar 5 calculatoare gratis unor persoane care consider eu ca merita si din pct-ul meu de vedere sunt satisfacut de aceste sarbatori.Sunt programator, lucrez momentan pe un desktop vai si amar deoarece laptop-ul a decis ca poate functiona si fara HDD. Un HDD cat de mic, cineva pe aici? Il platesc, in limita posibilitatilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedoctor Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Sunt programator, lucrez momentan pe un desktop vai si amar deoarece laptop-ul a decis ca poate functiona si fara HDD. Un HDD cat de mic, cineva pe aici? Il platesc, in limita posibilitatilor.fa-mi te rog in vb6 un program prin care sa extrag serialul cpu si bios si iti trimit un hdd nou pt laptop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarlCasper Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 @thedoctor, termin platforma pentru filme si iti fac aplicatia, daca ai si altele de adaugat, trimite-mi PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedoctor Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 @thedoctor, termin platforma pentru filme si iti fac aplicatia, daca ai si altele de adaugat, trimite-mi PM.ei lasa daca ai treaba... da-mi pm cu adresa de expeditie, e 2.5 hdd nhu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CarlCasper Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Da, 2.5. Iti trimit PM, imi raspunzi cu informatiile despre aplicatie, si in viitor, ai suportul meu pentru aplicatii web & software garantat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...