Byte-ul Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 (edited) Detalii despre chestia asta: Wi-FreePoza din router... (al meu)Oare cat ii va lua unui baiat destept sa gaseasca o cale sa acceseze routerul, sa faca sniffing, etc. ?Astia de la UPC au activat deja optiunea asta pe routere (probabil fac teste), dar se pare ca le-a fost lene sa lase lumea sa o dezactiveze sau macar sa anunte (ba boule, fac teste pe routeru' tau ca asa mi s-a sculat).pac un carder, pac fura plicu' la om, pac isi face cont pe numele lui (majoritatea nu au conturi pe myupc), pac vine politia la usa omului (doar cei care au conturi MyUPC se pot loga pe wifi-urile astea) Edited October 24, 2014 by Byte-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 presupun ca lan-ul tau este VLAN separat fata de lan-ul de la wifi-ul free.presupun ca impartiti si aceeasi adresa ip externa.ai cum sa testezi sa ne lasi si noua un reply?offtopic: imi poti da un printscreen de la ecranul de login si de la home-ul routerului te rog?sau un model de router folosit de ei?multumesc, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted October 24, 2014 Author Report Share Posted October 24, 2014 Login screen: http://i.imgur.com/o7d6N3W.pngHomepage: http://i.imgur.com/gnungpe.pngRouterul e Technicolor TC7200-U. Cred ca mai functioneaza si pe Cisco EPC 3925, Thompson TGW870Nu pot inca sa ma conectez la Wi-Free-ul asta (sau poate ca nu stiu eu cum).Mda.. ce sa zic http://www.exploit-db.com/exploits/31894/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Any user on the internal network... ia descarca configul... poate apar si detaliile despre wifi-ul free. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted October 24, 2014 Author Report Share Posted October 24, 2014 Any user on the internal network... ia descarca configul... poate apar si detaliile despre wifi-ul free.Nu apare nimic in legatura cu Wi-Free. Am incercat sa ma conectez pe ssh dar nu merge. Same with telnet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotyc Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Nu trebuia sa ne anunte pentru modificarile de genul ?Comunitate SSID Wi-Fi UPC Wi-FreeStatus comunitate SSID Wi-Fi ActivatNumar dispozitive conectate in comunitatea Wi-Fi 0Nu inteleg de ce nu anunta inainte de a face asta:| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacks Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 (edited) Daca se reuseste conexiune prin "UPC Wi-Free", atunci poti descarca si "GatewaySettings.bin" de unde poti extrage "Passphrase" ... sau gresesc L.E: este in teste (nu te poti conecta) pana la data de 28-29 octombrie, iar dupa aceea vor trece la activarea "serviciului" ... cine doreste isi poate dezactiva aceasta optiune prin apel la UPC, sau din My UPC ... Edited October 25, 2014 by nacks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotyc Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Pai cum activezi tu un serviciu fara acordul proprietarului si in plus la telefon pot da pe oricine sa vorbeasca in numele meu sa activeze x si y fara sa isi dea seama .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea88 Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 (edited) S-a dat drumul la serviciu. Trebuie sa aveti un cont pe my upc, iar de acolo se activeaza optiunea si seteaza parola.http://www.upc.ro/wi-free/ Edited October 28, 2014 by Mircea88 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyadron Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Este cineva binevoitor care poate sa sharuiasca un cont de UPC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1305 Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 imi poate da cineva un cont upc pe privat? eu n-am net prin wifi si nu sunt nici la upc deci? ma ajuta cineva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twitchseo Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 imi poate da cineva un cont upc pe privat? eu n-am net prin wifi si nu sunt nici la upc deci? ma ajuta cineva?Da in pula mea, ca doar nu vin mascatii la tine dupa aia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandu Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 Cu contu ala,poti sa modifici abonamentu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1305 Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 Cu contu ala,poti sa modifici abonamentu.nu ma intereseaza abonamentu ! vreau doar sa ma pot conecta la upc wi-free Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joker1305 Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 Da' acum pe unde ai vorbit m??!ma refeream la un mesaj privat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...