wtf Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) Intentionat l-am deschis la cosul de gunoi, e ok aici.Mircea Badea urc? în ring cu un campion na?ional! - Fanatik | Sport si pariuriPe scurt, in seara asta motociclistul il va bate mar pe Mircea Badea Din pacate nu stiu ora la care se desfasoara evenimentul.În urm? cu trei luni, Mircea Badea ?i un motociclist au avut un conflict, în direct la Antena 3. Prezentatorul TV a vrut s? îl bat? pe b?rbat fiindc? îl enerva cu motocicleta în timpul emisiuni. @Nemessis Edited November 7, 2014 by wtf Quote
synkron Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) ne-ah nu cred ca se va intampla nimic interesant http://www.wowbiz.ro/incredibil-ce-a-facut-badea-pentru-a-castiga-meciul-din-aceasta--seara-cu-motociclistul-care-l-a-provocat-la-lupta-amanunte-exclusive-de--la-antrenoru_127818.html Edited November 7, 2014 by synkron Quote
Che Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Pe scurt i-a dat niste bani ca sa se lase "batut" iar motociclistul a acceptat. Quote
Aerosol Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 )) poate il vad pe MB si cu banii luati si batut ) Quote
Htich Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 nu ar fi prima oara cand "MB" se da in spectacol doar pentru a creste rank-ul la emisiunea lui . Quote
euMahu Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 La capitolul shpagat si alte giumbuslucuri gen "tare-n clantza" si kissing asses ne bate mb de ne asculta cu urechea. Buie Madea Quote
Eddie91 Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 (edited) 20.51. MECIUL S-A INCHEIAT! Teodor Emi, motociclistul luptator a castigat detasat! Mircea Badea a stiut, de la bun inceput ca nu poate avea nicio sansa in fata unui profesionist si poate, tocmai de aceea, este de apreciat faptul ca a acceptat provocarea. Pe de alta parte, Teo are toate motivele sa fie mandru pentru ca a obtinut, chiar in aceasta seara, razbunarea pe care si-a dorit-o. El s-a luptat pentru onoarea motociclistilor si a sportivilor in Romania pe care - a considerat el - Badea a "terfelit-o".20.48. Clipe dificile pentru realizatorul tv!. Mircea Badea s-a accidentat! S-a chemuit si arata ca si cand l-ar durea spatele.20.44. Exact cum se asteptau cei mai multi dintre spectatorii prezenti in sala, meciul este total inegal. Teodor Emi este intr-un mare avantaj. Mai pe romaneste, luptatorul-motociclist "l bate pe Badea de il rupe!". Jurnalistul si-a pierdut deja suflul.Nu vrea sexul meu sa pun sursa ca e un site de cacat care promoveaza curve si alte gunoaie ale societatii,a postat cineva intr-un grup pe facebook si am zis sa va arat LE: era mai sus site-ul > asta Edited November 7, 2014 by Eddie91 Quote
Sveratus Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 mamimutoiu asta e taren gura , ia dat bucata nu chiar rau dar ia dato :3 se ferea papitzoiu de lovituri ca de bombe Quote
wtf Posted November 7, 2014 Author Report Posted November 7, 2014 EXCLUSIV! Mircea Badea a fost snopit în b?taie de motociclist! Vezi aici în exclusivitate imaginile de la meci! Moderatorul nu a rezistat decât o repriz? | WOWBiz Quote
indianul Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Mircea Badea la conferinta de presa:"Arbitrul a fost basist.Eu meritam sa castig.S-a vazut clar.Mai avea si tricou portocaliu basist.Urmatoarea lupta o voi avea cu acest arbitru.Nu am cum sa nu castig daca se arbitreaza corect.Ma voi antrena cu Sora mea.Ma doare coloana" Quote
Che Posted November 8, 2014 Report Posted November 8, 2014 video prea tareDaca va uitati cu atentie pe la 3:54 se poate citi pe buzele fetei puse ca arbitru:"Stai si tu in ring, nu mai fugi ca te faci de ras, bareaza cu capul." Quote