Active Members SynTAX Posted November 16, 2014 Active Members Report Posted November 16, 2014 (edited) Nu sunt genul de persoana patriota. Adica, mai pe intelesul tuturor ma doare in fund de orice se intampla in Romania, dar:Tot respectul meu pentru oamenii care au iesit astazi la vot, Romania + diaspora. In momentu de fata, imi doresc mai mult ca oricand sa castigam, noi tineretul.Puteti inchide threadul, vroiam doar sa imi arat asa cum eu pot si cum stiu respectul fata de toti romanii. Unul din singurele momente in care sunt mandru de tara mea. Edited November 16, 2014 by SynTAX Quote
Gotyc Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 În TORINO s-au dat gaze lacrimogene asupra românilor care î?i cereau dreptul la vot, în Paris au intervenit scutierii, e haos! Mul?umim domnule Ponta, a?i f?cut cel mai bun lucru posibil, a?i unit românii împotriva dumneavoastr?. Le-a?i FURAT dreptul la VOT, cel mai important drept în democra?ie. Datorit? visului t?u de a deveni pre?edinte, ai împ?r?it poporul, ai distrus ?ara ?i nu vedem în tine pic de democra?ie ?i patriotism. E?ti un COMUNIST fl?mând dup? putere, tu ?i ga?ca ta penal?. Din aceast? cauz?, noi, românii, Î?I CEREM DEMISIA! RU?INE! Uite aici E frumos oare? Quote
leaklife Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Nu-si risca nimeni libertatea sa-i bage un glont in ceafa la Ponta? Acum in campanie ar fi cel mai onorabil. Quote
Eddie91 Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 (edited) Romania a facut revolutia pe internet. Prietenii mei din Londra au fost in jur de 40-60 de persoane si au stat peste 3 ore sa voteze si totusi au rabdat...si au votat. #PuieMonta si combinatiilor lui comuniste,tot a supt-o. Edited November 16, 2014 by Eddie91 Quote
Aerosol Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Puie Monta aici e sfarsitul tiraniei! Quote
hitlerr Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Nu-si risca nimeni libertatea sa-i bage un glont in ceafa la Ponta? Acum in campanie ar fi cel mai onorabil.sincer m-as baga eu dar imi trebuie un sniper sa-l iau de la distanta.. Quote
leaklife Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 sincer m-as baga eu dar imi trebuie un sniper sa-l iau de la distanta..Fix la acelasi lucru m-am gandit si eu. Bani + Black Market/Silk Road v3 = succes. Quote