behave Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Transmit tuturor romanilor LA MULTI ANI CU SANATATE!Le multumesc adminilor pentru cadoul din header!Si de asemenea le transmit celor cu "in Germania/ Franta/ Spania/ America curge miere" sa nu uite ca noi si voi construim aceasta tara si de asemenea ca de cele mai multe ori vorbiti niste prostii! Quote
Active Members SynTAX Posted December 1, 2014 Active Members Report Posted December 1, 2014 La multi ani!De dimineata devreme beau in cinstea mea. De acum beau si in cinstea ta.Pune 100 de whisky si din partea mea. LA MULTI ANI. Quote
daatdraqq Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Nu v-ati intrebat niciodata de ce privatul munceste si cei angajati la stat au liber ?Cand o sa fie invers o sa fiu mandru ca sunt roman , pana atunci imi sunt indiferente astfel de zile . Quote
Aerosol Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Nu v-ati intrebat niciodata de ce privatul munceste si cei angajati la stat au liber ?Cand o sa fie invers o sa fiu mandru ca sunt roman , pana atunci imi sunt indiferente astfel de zile .Bre nu ai inteles esentialul, copii sunt fericiti ca nu se duc la scoalaOn:// La multi ani romania pentru a doua oara Quote