mariusdmm Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 pai daca e asa e josnic , pentru ca se foloseste de copii si parintii care isi duc copii si platesc, le zice dupaia ca nu a reusit sa le deschida mintea ca sunt inchuiati sau un motiv anume...sa mori tu ca ai scris INCHUIATI. De ce nu vine mai repede sf lumii ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Sveratus,esti lake frate. Cum sa crezi asa ceva? Daca se dezvolta glanda asta asa usor acum erau oameni care mergeau legati la ochi si te injurau gen da-te ba in pula mea din fata mea ca te calc pe cap. Gandeste coae inainte sa postezi aici,mai ales unde chiar nu-si avea rostul un topic de genul. Du-te pe tpu si cere sfaturi acolo ca aia au glanda dezvoltata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 E pe bune. Ca asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Posibil sa fie un sambure de adevar .De ex. eu cand ma imbat toate femeile imi par frumoase si le-as fute ceea ce nu se intampla in mod normal .Cred ca mai am un ochi care se deschide cand simte vodka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
money.makerone Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Daca va uitati pe blog .... asa zisa pagina de frauda ... este o filmare cu unu din parinti la un copil se vede cum citeste cea ce trebuie sa spuna ... fake rauuu sa inventeze privirea sexuala activa "adica cand te uiti la cineva sa se excite instant si sa sara pe tine " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...