Guest AndreiMihai Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Am si eu site-ul Website si intrebarea mea este, cand fac backlink-uri din alea, trebuie sa le bag undeva pe site, sau cum se face treaba cu backlink-uri ? Quote
sandabot Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Un backlink este cand o terta face un review asupra site-ului tau si iti include linkul in articolul sau ca sa intelegi in termeni generali si aprobati de google.Nu iti recomand sa iti faci backlinkuri de pe primul site pe care il gaseste pe net la "free backlinks" . Quote
Eddie91 Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 backlink-uri din aleaCand ai scris asta : Website s-a creat un backlink catre site-ul tau,doar ca pe rst nu e valabil ca doar userii inregistrati vad linkurile.Nu te mai chinui cu site-ul acesta,iti pierzi vremea si e si aproape de cea mai joasa speta si nisa profitabila,nu sti nici design si nici seo. Mai bine invata si apoi pune in practica. Quote
nSnoopy Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Backlink - Wikipedia, the free encyclopedia Quote
SS666Valium Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 lasand definitiile la o parte, un backlink e atunci cand cineva posteaza un link catre site-ul tau (banner,link), sunt 2 tipuri de backlink-uri : dofollow si nofollowde dofollow te ajuta sa urci in Google si alte motoare de cautare. Quote