Jump to content
Guest Kenpachi

discutie conquiztador

Recommended Posts

SoftKill]NU-l faceti public!

Daca va fi facut public Romania va merge tot mai injos..desi e cam la limita :lol:

S-ar invatza tot prostu sa triseze si sa fure in loc sa gandeasca..

tot romanul n-are licenta de windows la microsoft ( m-as mira daca ai avea tu ) si tu zici ca acolo se invata sa fure? Noi avem totul piratat si tu crezi ca un program de cheating la un joc tampit ne duce in jos?

Link to comment
Share on other sites

....ar trebui publicat.... nu de aici porneste furaciunea si alte chestii de genul asta... din contra ar fi o metoda de stopare al acestui proces....cei mici fura de la cei mai mari...pantru k totul sa ajunga cat de gat la normal...altfel nu se poate.Poate asha isi dau si ei seama cum e sa fii furat in fiecare zi .Tot timpul increarca sa te ademeneasca cu diferite lucruri gratuite , premii si mai stiu eu ce....dar pana la urma tot ei ajung as iasa in castig si tu sa pierzi.Acum ...asta e parerea mea proprie.

Link to comment
Share on other sites

nici nu am incercat.....:) ..:D dar daca as incerca poate (spun din nou) poate as reusi...nu garantez...oricum eu zic ca cine vrea sa si`l faca ..:)...:D dar ma rog...:D fiecare cu parerea lui....cineva care l`a facut poate nu vrea ca toti sa se laude cu el...si cel care nu l`a facut il vrea si exista tot felul de chestii de astea....subiectul deja e vechi...si incepe sa ma plictiseasca:))

Link to comment
Share on other sites

Nu am o parere daca poate fi publicat sau nu. Ceea ce este cert ca oricine ar putea modifica un exe, si conform unui tutorial care il gasesti mai pe oriunde , ii maresti dimensiunile , si ii cauti o iconita cu verde, pui numele CQKiller, il faci de 60-70 mb si spui pe messenger ca ai programul, face doar 1 dolar/euro pe vodafone/orange. Il trimiti la persoana interesata ii zici , cat se trimite imi trimiti euro , el daca vrea sa-ti dea teapa, si iti zice ca ti-a trimis ca nu stiu ce si tu ii zici ca nu ti-a ajuns e clar ca si el vrea sa-ti dea teapa in schimb, mai sunt unii, care transfera pe bune, iti ajunge euro/dolarul, dai cancel si ii dai ignore.Cam asta ar fi o metoda dar nici eu nu am pus-o in aplicare si nici nu o sa o pun. Nu prea ortodoxa si eu sunt mai religios de felul meu asa ca :) . Oricum sper ca nu v-am starnit interesul cu aceasta mica si neinsemnata idee. Oricum bafta in continuare.

Link to comment
Share on other sites

mda sa zicem....... asta a fost in prima zi cand l`am reusit...din cate stiu acelei persoane nu am mai vrut sa i`l dau....:) pentru ca nu am vrut...:) ....sa vad si ca i`am dat programul si mai vb...:D mare smecherie..:D daca am o bulina ce imi poti face....pana la urma ce ai facut tu faci ce vrei....daca cei de pe rst vor sa`l vanda/publice e treaba lor ...:D

Link to comment
Share on other sites

Joc plin de inculti care vor sa para culti...GG cu videoul, dupa ce l-am vizionat la un prieten m-am hotarat sa intru pe link, si..here i am...sper sa gasesc chestii interesante ;)

Cat despre conquiztador, daca ar fi numai intrebari de cultura generala ar fi ok jocul (pacat ca procentajul se situeaza undeva intre 5 si 10%, restul fiind ocupat de intrebari la nimereala, ori prea de amanunt: cat purta hitler la pantof cand se uita la stele), si daca ar fi niste moderatori ceva mai inteligenti, nu roboti lipsiti de noima/etica/inteligenta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...