NervSimpatic Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Salut,as avea nevoie de informatii daca e posibil,situatie e in felul urmator: am un frate mai mic care este usor influentabil si suspectez ca s-a apucat de prostii cu prietenii lui ... iar eu vreau sa ii pun un spy pe telefon sa monitorizez exact sa vad daca e asa,sa ma pot baga la timp inainte sa o ia pe cai gresite Stie Cineva vreun Keylogger/Spy pentru telefon cu sistem operare android care as putea sa il downloadez gratis,am cautat pe google dar am gasit doar softuri care cer foarte multi bani si chiar nu imi permit.Are cineva vreo idee de unde as putea obtine un programel sa monitorizez telefonul ? Multumesc Anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Salut,as avea nevoie de informatii daca e posibil,situatie e in felul urmator: am un frate mai mic care este usor influentabil si suspectez ca s-a apucat de prostii cu prietenii lui ... iar eu vreau sa ii pun un spy pe telefon sa monitorizez exact sa vad daca e asa,sa ma pot baga la timp inainte sa o ia pe cai gresite Stie Cineva vreun Keylogger/Spy pentru telefon cu sistem operare android care as putea sa il downloadez gratis,am cautat pe google dar am gasit doar softuri care cer foarte multi bani si chiar nu imi permit.Are cineva vreo idee de unde as putea obtine un programel sa monitorizez telefonul ? Multumesc AnticipatSi fratele tau e cumva fata si ii plac baieteii cu bani? Cam dubioasa povestea, dar poti sa incerci cu androrat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIUSCS Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Poti incerca si Cerberus https://www.cerberusapp.com/download.php, costa putini bani, dar poate fi instalat in asa fel incat victima sa nu se prinda. In link-ul ce ti l-am dat este o versiune hidden, acolo aplicatia are alta denumire. Din cate stiu are si o perioada trial, deci poti sa arunci un ochi, poate iti place si scoti si tu din buzunar cativa lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CookyeFresh Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 @MARIUSCS Cerberus nu e este o aplicatie anti furt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIUSCS Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 @CookyeFresh, da, este o aplicatie anti furt, dar poate fi folosita si pentru ce vrea el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amerycanu Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Am instalat aplicatia dar nu imi pot face cont . Nici pe site nici din aplicatie .... Aveti vreo idee ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qubicon Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 KidLogger - freeware and open source Parental Controls for Windows, Mac, Android. Keylogger - Cred ca acesta te va ajuta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plaivanu Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 mSpy for Android - Free download and software reviews - CNET Download.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mundy. Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Hai ca testez si eu acum mspy, sa vad de ce e bun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...