Che Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Am astea ca si date de analizat:my-us3r_n4m3gigelth1s1s-wayt00_l0ngt0beausernameSi vreau cu regex sa-mi aleaga doar cuvintele care au intre 3 si 16 litere, astfel rezultatul ar fi:my-us3r_n4m3gigelfara ultimul.Mi-am tot stors creierii si tot nu am reusit. Am ajuns pana la urma la expresia asta:\w[a-zA-Z0-9_-]{3,16}Care are ca rezultat asta:my-us3r_n4m3gigelth1s1s-wayt00_l0ngt0beausernameUnde am gresit ?Multumesc anticipat ! Quote
yukti Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Salut,Regex-ul ala cauta un string cu proprietatile alea. Trebuie sa-i spui ca este un cuvant; pune-i un begin of line si un end of line. Quote
H3xoR Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 (edited) Am astea ca si date de analizat:Si vreau cu regex sa-mi aleaga doar cuvintele care au intre 3 si 16 litere, astfel rezultatul ar fi:fara ultimul.Mi-am tot stors creierii si tot nu am reusit. Am ajuns pana la urma la expresia asta:\w[a-zA-Z0-9_-]{3,16}Care are ca rezultat asta:Unde am gresit ?Multumesc anticipat !Cred c? ar merge asta:(?=^)\S{3,16}(?=$)G?se?te tot ce este cuprins între 3 ?i 16 caractere (f?r? spa?ii) pe o singur? linie.PS:Seteaz? modificatorii pe G ?i M dac? vrei s?-?i g?seasc? de pe toate linile. Edited December 15, 2014 by H3xoR Quote
Che Posted December 15, 2014 Author Report Posted December 15, 2014 Cred c? ar merge asta:(?=^)\S{3,16}(?=$)G?se?te tot ce este cuprins între 3 ?i 16 caractere (f?r? spa?ii) pe o singur? linie.PS:Seteaz? modificatorii pe G ?i M dac? vrei s?-?i g?seasc? de pe toate linile.Vad ca nu are nici un rezultat, nu merge deloc. Quote
H3xoR Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Vad ca nu are nici un rezultat, nu merge deloc.Imposibil. Verific? ?i tu pe https://regex101.com/ ?i ai s? vezi c? func?ioneaz? . Quote
Che Posted December 15, 2014 Author Report Posted December 15, 2014 Imposibil. Verific? ?i tu pe https://regex101.com/ ?i ai s? vezi c? func?ioneaz? .Aici vad ca nu merge, si mai am si un program cu regex si nici pe ala nu merge:RegExr: Learn, Build, & Test RegExsi nici aici:Regex Tester and Debugger Online - Javascript, PCRE, PHP Quote
H3xoR Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 Aici vad ca nu merge, si mai am si un program cu regex si nici pe ala nu merge:RegExr: Learn, Build, & Test RegExsi nici aici:Regex Tester and Debugger Online - Javascript, PCRE, PHPFi serios..?i-am scris mai sus s? setezi acei modificatori (gm).Uite c? mie-mi merge ?i pe site-urile alea:Scuze c?-?i spun îns? nu e?ti capabil s? te descurci nici cu „mur? în gur?”.Sear? bun?. Quote