dan113 Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 #define ROT(k) ((((k) >> 7) & 33554431) | (((k) & 127) << 25))int str_to_hex(char *s, int len){int i, ret = 0;for (i = 0; i < len; i++) {ret = ret * 16 + ((s >= '0' && s <= '9') ? (s - '0') : (s - 'A' + 10));}return ret;}int dcd_key(char *s){int aux;if (*s == 0) return 0;aux = str_to_hex(s, 2);aux = ((aux & 28) >> 2) * 2 + 2;return str_to_hex(&s[aux], 8) ^ 2875741179;}void dcd_text(char *buf, char *s, int k){int i, len = strlen(s);unsigned long aux;if (k == 0) {strcpy(buf, s);return;}for (i = 0; i < len / 2; i++) {aux = (str_to_hex(&s[i * 2], 2) ^ k) & 255;if (aux <= 31) {*(buf++) = '~';} else if (aux >= 128) {int uc = aux & 0x3F;k = ROT(k); i++;aux = (str_to_hex(&s[i * 2], 2) ^ k) & 255;uc = (uc << 6) + (aux & 0x3F);switch (uc) {case 0xe2: *(buf++) = 'a'; break; // ^acase 0xc2: *(buf++) = 'A'; break; // ^Acase 0xee: *(buf++) = 'i'; break;case 0xce: *(buf++) = 'I'; break;case 0x0103: *(buf++) = 'a'; break;case 0x0102: *(buf++) = 'A'; break;case 0x0163: *(buf++) = 't'; break;case 0x0162: *(buf++) = 'T'; break;case 0x015F: *(buf++) = 's'; break;case 0x015E: *(buf++) = 'S'; break;case 0x0218: *(buf++) = 's'; break;case 0x0219: *(buf++) = 'S'; break;case 0x021B: *(buf++) = 't'; break;case 0x021A: *(buf++) = 'T'; break;default: *(buf++) = '~'; break;}} else if (aux == 127) {*(buf++) = '~';} else {*(buf++) = (char)aux;}k = ROT(k);}*buf = 0;}int main() {char *k = "592DC16F1B2D717B0B10B6491C0C8A4F"; // cheia aleatoare generata de serverchar *q = // mesaj hashuit"0FE9F5B9FD2A1393A4BB79736BCAF3C516D2527B4EC8F78633A7341455487C81""23F2FFE6FD1BB541A2F2777F6ADFF3D40DD55E3A596917CF63A2244E560760D7";char *op1 = "7CA6E0EAB31CA4"; // prima optiunechar *op2 = "78A6E0EAB31CA454"; // a doua optiunechar *op3= "7EA6E0EAB31CA454"; // a treia optiunechar *op4 = "7EB6ADE7B849A354B3EE637E63"; // a patra optiuneunsigned long key;char buf[1024];key = dcd_key(k);dcd_text(buf, q, key);printf("Intrebare %s\n", buf); // Box: Cat timp dureaza pauza dintre reprizele unui meci de box?dcd_text(buf, op1, key);printf("Prima optiune %s\n", buf); // 1 minutdcd_text(buf, op2, key);printf("A doua optiune %s\n", buf); // 5 minutedcd_text(buf, op3, key);printf("A treia optiune %s\n", buf); // 3 minutedcd_text(buf, op4, key);printf("A patra optiune %s\n", buf); // 30 de secundereturn 0;}am luat-o dupa un site Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amprenta Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 morrrrrrrrr )1. Baiatule sursa asta e luata de aici , dai un search si gasesti.2.Ea nu reprezinta decat algoritmi de decodare .Programul presupune mult mai mult de atat , interceptarea pachetelor de la conquiztador , o baza de date cu intrebarile .. etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Ce oameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deta Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 inca va mai zbateti cu conquiztador?mai asteptati pana vedeti cq killer public. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 inca va mai zbateti cu conquiztador?mai asteptati pana vedeti cq killer public.cineva face post hunt si il astepapt un mare bocanc in cur ... oare cine o fi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonim-prof Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 ce idiot frate aia crezi ca e toate baza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavroche Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ce idiot frate aia crezi ca e toate baza ? No Flame , el a incercat sa ajute si nu jigni pe nimeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_c6 Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 ce idiot frate aia crezi ca e toate baza ? daca tu crezi ca e idiot ca a incercat sa ajute....u dc nu ajuti ? tie frica sa nu fi idiot ? )P)) nu cred ca e frumos sa aduci injurii la adresa lui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonim-prof Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Stii,nu ne-o ajutat cu nimica,macar daca ar fi descoperit toata sursa,sa o compilam noi direct,dar asa nici un sfert din sursa ce sa facem cu ea ... daca as avea cu ce sa va ajut,v-as ajuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryssty_shadow Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 am auzit k unii au acest program numit conquiztador killer...cred k nimanui nu i-ar strik sa aiba catziva bani in plus...dak e cineva de acord cu mine shi are acest program sa imi raspunda shi ne intzelegem la pretz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_c6 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 cred ca ti.ai facut cont aici pe rstzone numai ca sa pui mana pe program...cine tia spus ca cei de aici il au ........nu ti.au mai spus ca nu e de vanzare sau cel putin asa cred eu ....la fel as face si eu....ca cine stie la cine da programul si ce face cu el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellhacker2 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Stii,nu ne-o ajutat cu nimica,macar daca ar fi descoperit toata sursa,sa o compilam noi direct,dar asa nici un sfert din sursa ce sa facem cu ea ... daca as avea cu ce sa va ajut,v-as ajuta.noi va dam si sursa si tutorial cum sa o compilati si va dam si .exe ca sa fim siguri...ce zici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryssty_shadow Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 am gasit unele site-uri de unde potzi sa downloadezi programul cu doar 5 euro asha k nu cred k o sa mai fitzi prea mult timp singurii care o sa va laudatzi cu el...cat despre fza cu ``cine shtie pe ce mana ajunge`` nu cred k cel care primeshte programul o sa trimita mass in toata lista lui de Yahoo k il are shi il ofera pe tava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motanu11 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 am gasit unele site-uri de unde potzi sa downloadezi programul cu doar 5 euro asha k nu cred k o sa mai fitzi prea mult timp singurii care o sa va laudatzi cu el...cat despre fza cu ``cine shtie pe ce mana ajunge`` nu cred k cel care primeshte programul o sa trimita mass in toata lista lui de Yahoo k il are shi il ofera pe tava...Vrajeala rst la facut rst nu la facut public deci..... e imposibil ce zici tu.... auzi la el 5 euro Eu in locul celor din staff testam virusi pe bani ca cika e cqkill )* Dreptate au auvut cei care au spus se vor inregistra multi pantru program Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryssty_shadow Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 am sa-tzi demosntrez k ceea ce spun este adevarat imediat ce o sa achizitzionez un card fiindca doar asha se poate plati...sunt foarte multe programe full version acolo shi unele dintre ele chiar foarte rare...pt 5 euro cum itzi spun eu ai contul activat timp de o luna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motanu11 Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 am sa-tzi demosntrez k ceea ce spun este adevarat imediat ce o sa achizitzionez un card fiindca doar asha se poate plati...sunt foarte multe programe full version acolo shi unele dintre ele chiar foarte rare...pt 5 euro cum itzi spun eu ai contul activat timp de o lunaAHA SI MOS CRACIUN EXISTA .La un asamenea pret nici cel mai retardat om nu ar pune programe rare ... repet programe rare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonim-prof Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 bai prostule cei de la rst l-au facut nu l-a facut public de un drq ... sa vezi ce tzapa iti iei si ce o sa radem de u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellhacker2 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 am sa-tzi demosntrez k ceea ce spun este adevarat imediat ce o sa achizitzionez un card fiindca doar asha se poate plati...sunt foarte multe programe full version acolo shi unele dintre ele chiar foarte rare...pt 5 euro cum itzi spun eu ai contul activat timp de o lunada-ne si noua situl de unde cumperi "programe rare" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryssty_shadow Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 bai prostule cei de la rst l-au facut nu l-a facut public de un drq ... sa vezi ce tzapa iti iei si ce o sa radem de u Eu nu te-am jignit asha k ma ashtept de la acelahi lucru din partea ta...eu credeam k aici se discuta fara jigniri dar vad k m-am inshelat...poate k cer prea mult de la cineva k tine...in fine...nu ma cobor acolo jos(la nivelul tau) k e sub nivelul marii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kenpachi Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 congratulations cryssty_shadow you got banked Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagualul Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 site de unde cumperi "programe rare" ?!?!ma cauta si programu asta, am auzit ca`i tare: "Eu sunt ãl mai prost din lume". am auzit ca iti face singur bani, ti`i pune pe card in cont, tot, iti cumpara masini, palate si castele si avioane. ii beton ! si femei, pfoai. cum crezi c`o combinat`o federline pe brintey? tot cu softu` i`o sucit si mintzile. auzi, gadjo dilo, un soft care raspunde la x intrebari, corect, trebe sa ia intrebarile de undeva, dintr`o baza de date. asta in primu rand. in al doilea, la cum il vad io are vreo cativa MB (MegaBytes) deci is cateva sute de linii de cod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonim-prof Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 @ chrysty: vezi ca tu esti un nivel mai mic,nu eu,ai grija ca nu vorbesti cu mata ok? nu te-am jignit,am vrut doar sa te lamuresc,te-am luat cam brusc,srry@ nagualul: hai ca e tare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_c6 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 daca chiar vrei sa demonstrezi lasa aici sursa unde ai vazut sa te credem dar cel miar mult miar place sa iti iei o teapa si sa te lase si cu cardu gol si cu gura cascata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motanu11 Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Am gasit si eu siteul www.fulld***loads.us lool ATANTIE va puteti lua o mare Teapa cu asemenea siteuri !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopzaY Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Super Tare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...