Jump to content
Che

Unificare posturi multiple intr-unul singur ! Se evita: BUMP si Dublu post.

Recommended Posts

Posted

E aiurea sa trebuiasca sa dai "edit post" de fiecare data cand mai ai cate ceva de adaugat ca sa nu faci dublu post.

Ar fi foarte misto sa faceti cum e pe softpedia: daca tu esti cel care a postat ultimul si se intampla ca vrei sa mai zici ceva, pur si simplu postezi si replicile tale se contopesc automat in una singura si nu apar doua una sub alta si astfel se evita doua chestii: 1) bump la topicul respectiv si 2) dublul post.

Multumesc !

Posted

Nu ar fi chiar ok.

Sa presupunem ca eu "vand un site"

si nu am reusit sa-l vand in timp de 2 saptamani, s-au acumulat deja multe posturi

iar al meu nu se mai vede.

In prezent se foloseste "UP" daca s-ar intampla chestia asta topicul ar ramane uitat, plus

ca o sa le vina idee baietilor sa isi faca conturi pentru com: Gen: Contul meu e Grigore postez ceva si dupa

2 saptamani fac cont Adrian si postez "Mai e valabila oferta?" ar fi aiurea.

Posted
E aiurea sa trebuiasca sa dai "edit post" de fiecare data cand mai ai cate ceva de adaugat ca sa nu faci dublu post.

Ar fi foarte misto sa faceti cum e pe softpedia: daca tu esti cel care a postat ultimul si se intampla ca vrei sa mai zici ceva, pur si simplu postezi si replicile tale se contopesc automat in una singura si nu apar doua una sub alta si astfel se evita doua chestii: 1) bump la topicul respectiv si 2) dublul post.

Multumesc !

Nu vad un efort deosebit de ridicat in a apasa pe doua butoane(Edit si Save) in locul unuia singur(Post (Quick Reply)). Mai mult, post-urile duble sunt relativ rare. Este de dorit ca utilizatorii sa fie responsabili in ceea ce priveste calitatea, ordinea si numarul post-urilor; daca am implementa mecanismul respectiv(nu este dificil din punct de vedere tehnic) s-ar crea deprinderi care ar fi folosite si pe alte forum-uri unde acesta nu este implementat ceea ce ar duce la o deteriorarea comunitatii respective.

Posted

Cel mai bine ar fi ca posturile facute intr-un anumit timp sa fie unite.

Spre exemplu timpul este 5 zile. Ai postat astazi ceva. Daca postezi si maine, postul sa fie unit cu cel anterior. Daca postezi peste 6 zile, sa nu mai fie unit.