Altaris Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Respect. Foarte frumos.Urmaresc sa invat si eu cate ceva de pe aici, dar sa vad ce o sa fac cu invatatul c++-ului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 S-o arda cineva pe asta ca nu o mai suport. Prea ia peste picior aceasta comunitate Asta nu se numeste s-a ars Wink ) si nu e Haker Happy ) e un copilas care se joacaPS:heii aia care ziceati ieri ca imi spargeti e-mailul...ce faceti mai astept?doina.smart@yahoo.com !!haideti...cu tupeu.... sau numai gura e de voi ? http://board.bitefight.ro/thread.php?postid=297986#post297986Miqutza este o terminata, care din dorinta absoluta de p..a a inceput sa enerveze lumea pe forumuri, dupa felul ei de gandire si expirmare nu are mai mult de 16 ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CobrA Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 fata stie ceva? http://board.bitefight.ro/thread.php?threadid=17620 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-VIP-SoftKill Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Ce stie?NIMIC!..nu vezi ca numa vorba de ea..are gura mai mare ca qizda!..ma oftica deja comportamentu ala de STIU TOT DA NU-TI FAC NIMIC!..you have a buba . suck my pwla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 NemessisRST: in primul rand ar trebui sa nu mai fii asa laudaros ca se gasestetot timpul o persoana care sa iti inchida gura. Hackerii adevarati nu-si fac publicitate pe webCum ar fii rstcenter.com. Ar trebui sa iti securizezi pagina mai bine inainte sa tedai mare si sa spui ca faci si rupi.Asta daca nu vrei sa iti scriu cate ceva frumospe pagina sa te fac de rahat in fata tuturor.cum ziceam... dorinta disperata de p..a.pt. Miqutza: TU si cei ca tine reprezinta motivul pentru care s-au inventat prezervativele ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-VIP-SoftKill Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 cum ziceam... dorinta disperata de p..a.pt. Miqutza: TU si cei ca tine reprezinta motivul pentru care s-au inventat prezervativele ! ON: bai ai grija ca e "hecaritza"..poate iti sparge mailul..cu ciocanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalboy Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Deci ca sa afli idu la un copil mic dasta 10-13 ani... tre sa fii in primul rand prieten cu el...1: Iti faci un id gen Messenger_control... sau ceva de genu 2: Scrii in engleza cum ca Yahhoooo are niste probleme si ii ceri emailu si parola...dak iti da ignore vezi mai departe..3: Iti bati jok d el si poate are un forum sau ceva de genu sa ii saboteziAtentie: Dak iti da ignore...intri pe idu tau si ii zici ca asta tia fkt niste imbunatatiri la mess....super tare frate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tw8 Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Deci ca sa afli idu la un copil mic dasta 10-13 ani... tre sa fii in primul rand prieten cu el...1: Iti faci un id gen Messenger_control... sau ceva de genu 2: Scrii in engleza cum ca Yahhoooo are niste probleme si ii ceri emailu si parola...dak iti da ignore vezi mai departe..3: Iti bati jok d el si poate are un forum sau ceva de genu sa ii saboteziAtentie: Dak iti da ignore...intri pe idu tau si ii zici ca asta tia fkt niste imbunatatiri la mess....super tare frate!Ce chestie, bine ca ne-ai informat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Deci ca sa afli idu la un copil mic dasta 10-13 ani... tre sa fii in primul rand prieten cu el...1: Iti faci un id gen Messenger_control... sau ceva de genu 2: Scrii in engleza cum ca Yahhoooo are niste probleme si ii ceri emailu si parola...dak iti da ignore vezi mai departe..3: Iti bati jok d el si poate are un forum sau ceva de genu sa ii saboteziAtentie: Dak iti da ignore...intri pe idu tau si ii zici ca asta tia fkt niste imbunatatiri la mess....super tare frate!M-as baga si eu la faza astasuper tare frate tot respectudar aia de la 14 ani in sus nu merge?ca vrea idu la pasarici nu gay cel mai bun post al tau in ultimi 14 ani cred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extaz Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Mda ... multumesc Nemessis ca mi-ai / ne-ai dezvaluit adevaru` despre treaba asta ; respecteve mele ... cat si cel / cei ce au facut-o au acelasi respect ; chiar daca eu am fost unul dintre cei "sparti cu ciocanu`" .Oricum de bitefight ... vroiam sa ma las ... mai bine ca mi-a spart parola ; m-am lasat mai repede .Dar a-si avea o curiozitate ( care se adreseaza in mod special lui Nemessis ; si celor care mai practica acest "sport" bitefight ...) :Eu la caracterizare aveam : "A fost a doua mea victima ... " ceva de genu ... .In total au existat 2 victime care cu adevarat "au suferit" eu (ma doare in *** de el de joc) ; si un copil (care sufera si acum) .Inca odata respect ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcol Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Ma pana la urma care ati ars-o pe Micutza aia(ma gandesc de cand nu i-o mai fi tras-o unu)...daca se poate(pt. cel care a spart mailul ei) sa puna un print ....multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawyer Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 kekekekek .................. scam uploading -- checked..................... smtp servers -- checked........................ fresh maillist -- checked.......................... social engineering -- checkedlet`s go hunting those bitchez 8) 8) 8) 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabesteva Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 bravo nemessis pentru informatii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
go_sword Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 mi se pare mie sau aia are si mod pe conquiztador ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgex_hacker Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 bravo Nemessis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FurNisip Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 salutare....sunt nou pe aici dar sincer nu cred ca ma voi mai desparti de forumul asta...sunteti cei mai tari mult succes in continuare.Chiar ma bucur sa vad si persoane corecte care ii pedepsesc pe cei ce abuzeaza.sa auzim de bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuck3r Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 bah eu joc bitefight si ala de a facut chesita asta inseamna k e bunicel...da nu de ajuns......nu a blocat toate serv .....s2 s3 si s4 mergeau de minune...dak era un expert bloca toate serv.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 bah eu joc bitefight si ala de a facut chesita asta inseamna k e bunicel...da nu de ajuns......nu a blocat toate serv .....s2 s3 si s4 mergeau de minune...dak era un expert bloca toate serv..Asa au aparut mouse-urile Genius! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuck3r Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Zuck3r a scris: bah eu joc bitefight si ala de a facut chesita asta inseamna k e bunicel...da nu de ajuns......nu a blocat toate serv .....s2 s3 si s4 mergeau de minune...dak era un expert bloca toate serv..) Asa au aparut mouse-urile Genius! adik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 nu tre sa dai quote cand fac misto: adik un expert le-a numit genius Hai sa iti explic: un expert nu strica totul doar pentru ca e expert. Un expert stie cand sa se opreasca. Nu sunt in tema cu serverele astea dar stii cum e cand mergi prea departe si te cheama la tribunal ca ai spart mailul Elodiei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuck3r Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 bai frate eu imi cer scuze dak am jugnit pe cnv sau cv de genu asta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebexar Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Deci ca sa afli idu la un copil mic dasta 10-13 ani... tre sa fii in primul rand prieten cu el...1: Iti faci un id gen Messenger_control... sau ceva de genu 2: Scrii in engleza cum ca Yahhoooo are niste probleme si ii ceri emailu si parola...dak iti da ignore vezi mai departe..3: Iti bati jok d el si poate are un forum sau ceva de genu sa ii saboteziAtentie: Dak iti da ignore...intri pe idu tau si ii zici ca asta tia fkt niste imbunatatiri la mess....super tare frate!fane o favoare si arunca-te pe geam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebexar Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Mda ... multumesc Nemessis ca mi-ai / ne-ai dezvaluit adevaru` despre treaba asta ; respecteve mele ... cat si cel / cei ce au facut-o au acelasi respect ; chiar daca eu am fost unul dintre cei "sparti cu ciocanu`" .Oricum de bitefight ... vroiam sa ma las ... mai bine ca mi-a spart parola ; m-am lasat mai repede .Dar a-si avea o curiozitate ( care se adreseaza in mod special lui Nemessis ; si celor care mai practica acest "sport" bitefight ...) :Eu la caracterizare aveam : "A fost a doua mea victima ... " ceva de genu ... .In total au existat 2 victime care cu adevarat "au suferit" eu (ma doare in *** de el de joc) ; si un copil (care sufera si acum) .Inca odata respect !Recunoaste ca ti-a luat 5 anii din viata... hai nu fii timid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
das392 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Mda ... multumesc Nemessis ca mi-ai / ne-ai dezvaluit adevaru` despre treaba asta ; respecteve mele ... cat si cel / cei ce au facut-o au acelasi respect ; chiar daca eu am fost unul dintre cei "sparti cu ciocanu`" .Oricum de bitefight ... vroiam sa ma las ... mai bine ca mi-a spart parola ; m-am lasat mai repede .Dar a-si avea o curiozitate ( care se adreseaza in mod special lui Nemessis ; si celor care mai practica acest "sport" bitefight ...) :Eu la caracterizare aveam : "A fost a doua mea victima ... " ceva de genu ... .In total au existat 2 victime care cu adevarat "au suferit" eu (ma doare in *** de el de joc) ; si un copil (care sufera si acum) .Inca odata respect !Recunoaste ca ti-a luat 5 anii din viata... hai nu fii timid ma tu nu esti normalNormal, eu cred ca mai mult 5 ani cu suspendare :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enz0 Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...