b90rvn Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Salut , am incercat sa imi fac cont adsense ...am bagat un blog legal cu vre 20 de posturi si mi-au raspuns ca am continut insuficient ... ce facem in situatia asta ? bagam alt site cand facem contul...sau ...?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino93 Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 salut , nu-i vb de continut insuficient , ideea este ca nu ai folosit foarte multe cuvinte cheie in articole ca sa iti duca vizitatori pe blog. adica articole care leas scris trebuie sa aiba cuvinte cheie care are legatura cu titlul blogului + titlul articolui ai inteles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b90rvn Posted December 25, 2014 Author Report Share Posted December 25, 2014 inteles ...altceva ? trb un anumit numar de posturi ...e vreun tutorial pe aici ca nu am gasit nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Daca blogul e f?cut gratuit iti accepta mai greu. Folose?te ceva original chiar daca trebuie sa pl?te?ti ceva euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei98M Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Credeam ca e un tutorial aici Ca sa iti aprobe adsense contul iti trebuie continut cat mai original si un trafic decent (gen 300 de vizite /post).Mie mi-a activat adsensu imediat prin youtube si aveam vreo 2-3 videouri , iar viewurile erau facute cu boti .PS:Daca folosesti jing ling ca sa faci trafic pe blog , nu o sa iti accepte contu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaBRoN88 Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 Ca sa fii acceptat trebuie sa ai cel putin 15-20 de articole originale,thema la blog/site fara copyright,o pagina de contact si about,si sa adaugi minim 2 articole pe zi ,sa vada google ca blogul este activ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b90rvn Posted December 26, 2014 Author Report Share Posted December 26, 2014 Ok am inteles . Multumesc ... app este interzis sa ai site despre forex ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Favertes Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 Cea mai buna metoda e sa iti deschizi cont de yt sa il asociezi unui cont ads dupa care site-ul ti-l accepta usorSite-ul trebuie sa aibe articole postate zilnic nu de 5 randuri , originale si minim 200 de vizite zilnic si sa fie in crestere traficul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHoIS Posted December 29, 2014 Report Share Posted December 29, 2014 1. Foloseste blogspot ca e mult mai bine vazut + cateva articole bune si esti acceptat.2. Foloseste youtube.Iti recomand sa citesti TOS-ul foarte bine iar in final tot o sa ai ban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b90rvn Posted December 30, 2014 Author Report Share Posted December 30, 2014 1. Foloseste blogspot ca e mult mai bine vazut + cateva articole bune si esti acceptat.2. Foloseste youtube.Iti recomand sa citesti TOS-ul foarte bine iar in final tot o sa ai ban.M-ai incurajat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Favertes Posted January 9, 2015 Report Share Posted January 9, 2015 Mai intai iti faci un canal de yt si il asociezi unui cont de adsense dupa care iei si site-ul tau si til pui intr-o cerere dar pe acelasi cont de gmail(vedeti sa aveti si voi minim 200 de vizulaizari pe zi si continut destul de lung si de calitate) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...