Jump to content
b90rvn

Cum facem ca adsense sa ne aprobe contul

Recommended Posts

Posted

Salut , am incercat sa imi fac cont adsense ...am bagat un blog legal cu vre 20 de posturi si mi-au raspuns ca am continut insuficient ... ce facem in situatia asta ? bagam alt site cand facem contul...sau ...?!;;)

Posted

salut , nu-i vb de continut insuficient , ideea este ca nu ai folosit foarte multe cuvinte cheie in articole ca sa iti duca vizitatori pe blog. adica articole care leas scris trebuie sa aiba cuvinte cheie care are legatura cu titlul blogului + titlul articolui ;) ai inteles

Posted

Credeam ca e un tutorial aici =)) Ca sa iti aprobe adsense contul iti trebuie continut cat mai original si un trafic decent (gen 300 de vizite /post).Mie mi-a activat adsensu imediat prin youtube si aveam vreo 2-3 videouri , iar viewurile erau facute cu boti .

PS:Daca folosesti jing ling ca sa faci trafic pe blog , nu o sa iti accepte contu .

Posted

Ca sa fii acceptat trebuie sa ai cel putin 15-20 de articole originale,thema la blog/site fara copyright,o pagina de contact si about,si sa adaugi minim 2 articole pe zi ,sa vada google ca blogul este activ

Posted

Cea mai buna metoda e sa iti deschizi cont de yt sa il asociezi unui cont ads dupa care site-ul ti-l accepta usor

Site-ul trebuie sa aibe articole postate zilnic nu de 5 randuri , originale si minim 200 de vizite zilnic si sa fie in crestere traficul

Posted

1. Foloseste blogspot ca e mult mai bine vazut + cateva articole bune si esti acceptat.

2. Foloseste youtube.

Iti recomand sa citesti TOS-ul foarte bine iar in final tot o sa ai ban.

Posted
1. Foloseste blogspot ca e mult mai bine vazut + cateva articole bune si esti acceptat.

2. Foloseste youtube.

Iti recomand sa citesti TOS-ul foarte bine iar in final tot o sa ai ban.

M-ai incurajat :))

Posted

Mai intai iti faci un canal de yt si il asociezi unui cont de adsense dupa care iei si site-ul tau si til pui intr-o cerere dar pe acelasi cont de gmail(vedeti sa aveti si voi minim 200 de vizulaizari pe zi si continut destul de lung si de calitate)