Byte-ul Posted December 31, 2014 Report Posted December 31, 2014 @giv daca am postat poza, era login ca am gasit rezolvarea nu ?Happy new year 2015Adica era si penal , Happy new year challenge ... Screenshot by LightshotScreenshot by LightshotCe metoda ai folosit pentru decriptarea stringurilor? Quote
giv Posted January 1, 2015 Author Report Posted January 1, 2015 @giv daca am postat poza, era login ca am gasit rezolvarea nu ?Happy new year 2015Adica era si penal , Happy new year challenge ... Screenshot by LightshotScreenshot by LightshotPana nu faci si demonstratia eu nu cred in asa ceva.Eu stiu regula ca la o rezolvare se publica OBLIGATORIU si solutia altfel raspunsul nu este valid.O poza nu dovedeste nimic. Quote
Gio33 Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Sunt curios daca reusesti ceva...Eu m-am folosit de "hint"-ul de aici si de titlul topicului, mi-a iesit din prima parca. Daca vrei posteaza tu @giv cum se facea.. "the good way" reverse-ul, sunt curios. Mersi. Quote
giv Posted January 3, 2015 Author Report Posted January 3, 2015 (edited) Daca ti-a iesit din prima compilez cu alt hash sa vad daca iti mai iese.Doi.Ar fi culmea ca eu sa postez solutii la propriul challenge.O rezolvare corecta ar fi sa arati cum scapi de protectie si cum se inverseaza rutina de verificare.Modul in care eu dau aproape mura in gura o combinatie clara de cuvinte si tu pui doua cuvinte in fraza inseamna ca nu s-a rezolvat nimic de fapt. Ne mintim singuri. Edited January 4, 2015 by giv Quote
sulea Posted January 8, 2015 Report Posted January 8, 2015 investigatii cu cheatengine: Zippyshare.com - bla.rar Quote
giv Posted January 9, 2015 Author Report Posted January 9, 2015 investigatii cu cheatengine: Zippyshare.com - bla.rarDa.Ce sa zic.E si asta o metoda.Nu stiam de acest Cheat Engine.Eu ma gandeam ca mai corect este sa scapi de ConfuserEx si apoi sa il modifici cu RefFlexil.Mersi pentru demo.Cred ca e OK.Sursa:mports SystemImports System.Security.CryptographyImports System.TextPublic Class frmParola Dim incercari As Integer = 1 Private Sub frmParola_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load frmHoHoHo.Hide() End Sub Private Function xoring(ByVal parola As String) As Boolean Dim este As Boolean = False Dim rezultat As String = "" For i = 0 To parola.Length - 1 Dim car As Integer car = CInt(Asc(parola.Substring(i, 1))) Xor 85 rezultat = rezultat + car.ToString Next rezultat = rezultat.Trim Dim HashCode As cMd5Hash HashCode = New cMd5Hash() Dim verificare As String = HashCode.Md5FromString(rezultat) If verificare.ToLower = "2e0f9e588c992ff6bb1278d16258d5ad" Then este = True End If Return este End Function Private Sub cmdTry_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmdTry.Click cmdTry.Text = "Try " + incercari.ToString incercari = incercari + 1 If incercari = 5 Then MessageBox.Show("Doohhh.....", "Too hard i know!", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information) End End IfDim intrare As String = txtParola.Text If intrare.Length = 0 Then MessageBox.Show("Seems stupid to enter a null string as password no?", "Dooh....", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation) Return End If If xoring(intrare) = True Then frmHoHoHo.Show() Me.Hide() End If End SubEnd ClassPublic Class cMd5Hash Public Function Md5FromString(ByVal Source As String) As String Dim Bytes() As Byte Dim sb As New StringBuilder() If String.IsNullOrEmpty(Source) Then Throw New ArgumentNullException End If Bytes = Encoding.Default.GetBytes(Source) Bytes = MD5.Create().ComputeHash(Bytes) For x As Integer = 0 To Bytes.Length - 1 sb.Append(Bytes(x).ToString("x2")) Next Return sb.ToString() End FunctionEnd ClassPublic Class frmHoHoHo Private Sub cmdHoHoHo_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmdHoHoHo.Click MessageBox.Show("Happy new year from GIV", "Ho ho ho...", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information) End End Sub Private Sub frmHoHoHo_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load Me.Visible = False End SubEnd Class Quote